ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΟΤΑΝ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΓΡΑΦΕΙ : Η ΝΕΛΛΥ ΨΑΡΡΟΥ 


Ηλίας Κασιδιάρης: «τα βουλευτιλίκια και όλα αυτά δεν τα γουστάρουμε, δεν τα θέλουμε καθόλου. Εκμεταλλευόμαστε βεβαίως ορισμένα προνόμια αυτής της ιδιότητας, έχουμε πάρει οπλοφορία πλέον με άδεια, δεν έχει αυτόφωρο άμα γίνει κανένα επεισόδιο και είμαστε λίγο πιο άνετοι στις κινήσεις μας, όλα τα άλλα προνόμια ξέρετε πολύ καλά ότι τους τα τρίψαμε στη μούρη, ούτε αστυνομικούς έχουμε να μας συνοδεύουν, ούτε αυτοκίνητα έχουμε, τα λεφτά που παίρνουμε από το δημόσιο, γιατί είναι βρώμικα και δεν τα θέλουμε, τα δίνουμε πίσω με συσσίτια, με συσσίτια»

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου έγινε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Χανιά, όπως είχε προαναγγελθεί, όπου μίλησαν τέσσερις βουλευτές της. Με αστυνομικές δυνάμεις 5 διμοιριών οι 80 συγκεντρωμένοι άκουσαν ένα παραλήρημα μίσους από τους βουλευτές, οι οποίοι έδιωξαν όλους τους δημοσιογράφους από τα γραφεία τους και στη συνέχεια κατήγγειλαν την απουσία των ΜΜΕ! Μάλιστα, επιτέθηκαν στον συνάδελφό μου φωτογράφο από τον Αγώνα της Κρήτης Νίκο Αγγελάκη και του πήραν τη φωτογραφική μηχανή και έσβησαν τις φωτογραφίες του απειλώντας του ότι θα του γαμήσουν τον κώλο. Αυτά έγιναν παρουσία του αστυνομικού διευθυντή της ασφάλειας Χανίων κ. Κουτσαφτάκη που σφύριζε αδιάφορα.


Βέβαια, οι άνω των 500 συγκεντρωμένων που διαδήλωσαν ενάντια στον φασισμό (κάποιοι τους ανεβάζουν σε 1500) δήλωσαν μαχητικά την αντίθεσή τους στην υποβάθμιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και χόρεψαν αντάρτικα μπροστά στις κλούβες πιστοί στην αντίληψη ότι οι αγώνες συνοδεύονται με τραγούδια και χαρά.

Το εν λόγω βίντεο είναι αναρτημένο: http://www.youtube.com/watch?v=Pgl8uUKYC0g&feature=share

Ως πολίτης και ενεργό μέλος του αντιφασιστικού αγώνα στα Χανιά και παντού, αλλά και ως δημοσιογράφος στον Αγώνα της Κρήτης, κατάφερα να πάρω το ηχητικό ντοκουμέντο ολόκληρης της ομιλίας, την οποία παραθέτω καθώς θεωρώ ότι πρέπει να γίνει γνωστό το παραλήρημα μίσους και οι απειλές που εκτοξεύτηκαν. Στη συνέχεια παραθέτω τη δική μου ανάλυση-σχολιασμό της ομιλίας αυτής.

Τα άρθρα δημοσιεύτηκαν σήμερα, 27 Νοεμβρίου, στην εφημερίδα Αγώνας της Κρήτης

H ομιλία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στα Χανιά:


Επειδή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασσιδιάρης κατήγγειλε τα ΜΜΕ στα Χανιά ότι αγνόησαν τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, προς αποκατάσταση της τάξης δημοσιοποιούμε ολόκληρη την ομιλία του στον Αγώνα της Κρήτης.


Το μίσος και το ψέμα στην καρδιά των Χανίων


Η μέθοδος προπαγάνδας του Χίτλερ στηρίχτηκε στην πλήρη αντιστροφή της αλήθειας και στην υποτίμηση του αντιπάλου με επιχειρήματα που δεν δέχονταν αντίλογο, δηλαδή με ύβρεις. Και στην κολακεία των μαζών επίσης. Κι επειδή τα ίδια τα μέλη της Χρυσής Αυγής απαγόρευσαν στους δημοσιογράφους να πλησιάσουν στο σημείο προκειμένου να καταγγείλουν μετά την φίμωσή τους, είναι αναγκαίο να προβούμε σε κάποιες επισημάνσεις του προπαγανδιστικού τους λόγου.


www.nellypsarrou.com

2 σχόλια:

ellinonafipnisis είπε...

Κ. ΝΟΔΑΡΕ, ΕΔΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ!!!
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΑ Η ΕΛΛΑΣ.

ΕΙΠΑΜΕ, ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ.....

ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ είπε...

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΗΣ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΕΚΑΝΕ ...ΤΣΙΟΥ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ...ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ , ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΩΝ.

ΜΑΚΗΣ ΜΟΔΑΡΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ