ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΕΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ

Χρήστος Πλευριάς: 

"ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ "ΕΜΕΙΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟ "ΕΓΩ" "

Οι επικείμενες εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας και ταυτοχρόνως, οι επικρατούσες συνθήκες στον χώρο του ερασιτεχνικού τοπικού ποδοσφαίρου που δημιουργούνέντονο προβληματισμό για την περαιτέρω πορεία του, υπαγορεύουν την ανάγκη παρεμβάσεων και αλλαγών που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των νέων δεδομένων.

Οι σημερινές δυσκολίες και το μέγεθος των προβλημάτων, που συσσωρεύτηκαν μετά από τη γνωστή εγωπαθητική και υπερφλύαρη τακτική του νυν προέδρου, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έφεραν αναμφιβόλως την Ένωσή μας, σε εξαιρετικώς δυσμενή θέση.

Αποκορύφωμα της αστοχίας επιλογών, οι πρόσφατες αρχαιρεσίες στην ΕΠΟ, που μας έθεσαν από την πρώτη κιόλας στιγμή στο περιθώριο, και μας έκαναν μοιραία τον... «φτωχό συγγενή» σε όλες τις λειτουργίες της Ομοσπονδίας.

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την εικόνα αρκετών λανθασμένων χειρισμών στη διοργάνωση πρωταθλημάτων και στη γενικότερη λειτουργία της ΕΠΣ Ηλείας, που περιορίζεται στην εσωστρέφειά της, χωρίς δείγματα ανάκαμψης, συνηγορούν στη διαμόρφωση μιας καινούριας πρωτοβουλίας.

Τέτοιας, που θα μπορεί να επαναφέρει την αξιοπιστία στο επίπεδο της διοίκησης, να δίνει προοπτική ανάπτυξης στον ευρύτερο αθλητικό – κοινωνικό χώρο, και να εγγυάται το αίσθημα ασφάλειας και δικαιοσύνης στα Σωματεία της δύναμής της.

Στην προαναφερόμενη βάση, έχει δρομολογηθεί ήδη, με τη στήριξη αγνών παραγόντων του Ηλειακού ποδοσφαίρου, και άξιων συνεργατών που διακρίνονται για την αγάπη και την ανιδιοτελή προσφορά τους στον τόπο, μια νέα προσπάθεια, που μετατρέπεται σε Κίνηση με θέσεις και αρχές για την κάθοδό της στις Ενωσιακές Εκλογές.

ΚΑΛΟΥΜΕ σε αυτή την προσπάθεια, κάθε υγιή δύναμη και μονάδα του Ηλειακού Αθλητισμού για να προχωρήσουμε ΜΑΖΙ!

Με συλλογικότητα, με συνευθύνη, με συνεννόηση! Με κοινή δράση για το καλό της Ένωσης που είναι ο στόχος όλων μας. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Μόνο έτσι, θα κάνουμε πράξη το «ΕΜΕΙΣ» και θα απαλείψουμε μια και καλή το «ΕΓΩ» που προκαλεί πολλές φορές το κοινό αίσθημα και «τορπιλίζει» οποιαδήποτε μορφή συμμετοχικότητας στην ΕΠΣ Ηλείας.

Και κάτι ακόμα: Οι λύσεις που θα έχουν αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να αφορούν την Ένωση ως αποκλειστική και βασική επιδίωξή μας. Αν μέσω αυτής στοχεύσουμε στην εκπλήρωση άλλων επιθυμιών και επιλογών που δεν έχουν σχέση με την Αθλητική Αρχή του Νομού και διαβλέπουν σε κάτι διαφορετικό με την εμπλοκή του καθενός μας στα κοινά, τότε αναμφιβόλως θα έχουμε χάσει τον προσανατολισμό μας...

Αταλάντευτα λοιπόν στην κατεύθυνση μιας «καθαρής συμφωνίας» σε μια και μόνη κατεύθυνση, της ΕΠΣ Ηλείας, καταθέτουμε τη θέλησή μας, να κάνουμε ότι μπορούμε για μια Ένωση με κύρος, ευπρέπεια και ισονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ