ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΦΥΡΑ ΖΗΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕ 49 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ 2007

ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Ηλείας: Ο Καφύρας οφείλει να παραιτηθεί

Ανακοίνωση για την απόφαση του δικαστηρίου για τη δίκη των πυρκαγιών εξέδωσε σήμερα η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΜΚ Ηλείας. Σε αυτή χαρακτηρίζει σύμφωνη με τις προσδοκίες των πολιτών
τη δικαστική απόφαση και καλεί τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Χαράλαμπο Καφύρα να παραιτηθεί.

Η δικαστική απόφαση για τους υπεύθυνους της απώλειας δεκάδων συνανθρώπων μας από τις πυρκαγιές του 2007 ανταποκρίνεται στο περί δικαίου αίσθημα της κοινής γνώμης. Δίνει ταυτόχρονα ένα ισχυρό μήνυμα ότι η άσκηση δημόσιας εξουσίας έχει ευθύνες, είναι καθήκον και προσφορά και όχι δημόσιες σχέσεις, ρουσφέτια ή συναλλαγή.

Όλοι οι ασκούντες εξουσία – αιρετοί ή μη - είναι υπόλογοι ενώπιον της δικαιοσύνης. Και πρέπει να επισημάνουμε ότι ανάμεσα στους κατηγορουμένους δεν συμπεριλαμβάνονταν οι πολιτικοί προϊστάμενοι – εκπρόσωποι της κεντρικής εξουσίας, η οποία φέρει βαρύτατη ευθύνη για την τραγωδία.

Είναι λυπηρό να εκφωνούνται δηλώσεις συμπαράστασης στους καταδικασθέντες. Όσοι το 2007 κραύγαζαν υπέρ της τιμωρίας των υπευθύνων «όσο ψηλά κι αν βρίσκονται», οφείλουν να το θυμούνται και σήμερα.

Δηλώνουμε, τέλος, ότι μετά από μια τέτοιας βαρύτητας καταδικαστική απόφαση, ο τότε νομάρχης δεν μπορεί να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του. Οφείλει να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ