ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΟ ΤΑΞΙΔΙ...


ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ...

www.apokalypseis.com

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ 

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΚΟ
Κατσιφάρας για τη δίκη των πυρκαγιών: "Στις φωτιές της Ηλείας το κράτος ήταν αόρατο;"

07/12/2012 - 14:03


Κατηγορία
Αυτοδιοίκηση

Πηγή
Δελτίο ΤύπουΣχετικά με την απόφαση του Πλημμελειοδικείου Πύργου για τις φωτιές στην Ηλεία το 2007, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο σεβασμός στο θεσμό της Δικαιοσύνης και των αποφάσεων των λειτουργών της είναι δεδομένος και απόλυτος. Όπως απόλυτος είναι και ο σεβασμός στη μνήμη των θυμάτων από τις φωτιές του 2007 και στον πόνο των οικογενειών τους που αναζήτησαν και αναζητούν την απονομή του δικαίου.

Ως αρχή δεν είναι στις προθέσεις μου να κρίνω τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και δεν θα το πράξω και τώρα. Ωστόσο παραμένει ένα μεγάλο κενό και ένα αναπάντητο ερώτημα για κάθε λογικό και σκεπτόμενο άνθρωπο.

Το κεντρικό κράτος που είχε την κύρια ευθύνη για το σχεδιασμό, το συντονισμό, την έγκαιρη αποστολή και κατανομή των αναγκαίων πυροσβεστικών μέσων, ανάλογα με το βαθμό επικινδυνότητας των πυρκαγιών, (αεροπλάνα, ελικόπτερα, μηχανική μέσα, εξοπλισμός και προσωπικό) καθώς και τη στήριξη των φορέων της αυτοδιοίκησης και των κρατικών υπηρεσιών με πόρους και μέσα, στο χρόνο και στην ώρα που πρέπει, προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία στο στάδιο της πρόληψης και που ποτέ δεν ανταποκρίνεται επαρκώς, δεν έχει καμιά ευθύνη;

Δεν ήταν εκεί, δεν ενεπλάκη σε κανένα στάδιο την ώρα της κατάσβεσης, δεν εμφανίστηκε πουθενά, ήταν αόρατο;

Αλλά αν ήταν το κράτος απών, τότε πως παρέλασαν οι πάντες στην Ηλεία και ενεργούσαν, παρενέβαιναν, συντόνιζαν; Εκτός κι αν βρέθηκαν ως παρατηρητές ή απλοί σχολιαστές.

Προσωπικά είμαι, και είμαστε όλοι, στο πλευρό του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα που βιώνει ένα Γολγοθά, νιώθει την εις βάρος του αδικία και το χειρότερο, αισθάνεται τη μοναξιά του εξιλαστήριου θύματος και θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο δεύτερο βαθμό εκδίκασης θα έλθει η πλήρης του δικαίωση».
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΤΟΝ..... ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ?

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ