ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

ΠΑΠΑΓΑΛOI KAI MAΪΜΟΥΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗ ΝΕΔΑ

ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ - ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ... ΣΤΗ ΝΕΔΑ


ΟΧΙ !!! Τα παπαγαλάκια και οι μαϊμούδες δεν ζουν μόνο στην Ζούγκλα και στην Αφρική αλλά και πέριξ του πανέμορφου ποταμού της Νέδα , στα σύνορα Ηλείας – Μεσσηνίας.
Εξι βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κατέθεσαν ερωτήσεις στη Βουλή για την καραμπινάτη παρανομία στο ποτάμι.
Μέλη των Ν.Ε. του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ των δύο νομών, αποκάλυψαν την αθλιότητα.
Η τοπική κοινωνία ξεσηκώθηκε και ετοιμάζει κινητοποιήσεις …
ΚΑΙ ΟΜΩΣ…
Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ – ΜΑΪΜΟΥ – ΡΕΠΟΡΤΕΡ …ούτε αυτή την φορά είδε και άκουσε κάτι σχετικό και κατά την προσφιλή του τακτική αλλοίωσε την πραγματικότητα , εξαπάτησε το ΜΜΕ όπου εργάζεται και υπεραμύνθηκε έντεχνα τις απόψεις των λαμογιών και των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων που καταστρέφουν τον ποταμό.
ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ…( ο πάνω και ο κάτω από το τραπέζι…)


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!


ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...Ο Γ.Γ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Σ.ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟΛΗΨΙΕΣ ΣΤΗ ΝΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ...ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΠΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ- ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ-ΜΑΪΜΟΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ







ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ


Την άμεση παρέμβαση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ προκάλεσε το ρεπορτάζ της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ» (5.5.2008) για την πρωτοφανή οικολογική καταστροφή που πραγματοποιείται στο πανέμορφο ποτάμι της Νέδας από εταιρείες εξόρυξης αδρανών υλικών, με το πρόσχημα των αντιπλημμυρικών έργων προστασίας !Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ , Γιάννης Κουτσούκος, Δημήτρης Κουσελάς και Μιχάλης Κατρίνης, και οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, Φώτης Κουβέλης, Μιχάλης Παπαγιαννάκης και Νίκος Τσούκαλης , κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή ζητώντας εξηγήσεις από τα αρμόδια υπουργεία για την προκλητική – όπως την χαρακτηρίζουν – περιβαλλοντική καταστροφή .


Χθές το πρωί κλιμάκιο των νομαρχιακών επιτροπών του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ από την Ηλεία και την Μεσσηνία έκαναν αυτοψία στην Νέδα και διαπίστωσαν από κοντά το οικολογικό έγκλημα που πραγματοποιείται με την προκλητική ανοχή της Αστυνομίας και των τοπικών Αρχών.


Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κάνουν λόγο για ασύδοτο πλιάτσικο με το αμμοχάλικο το οποίο – όπως καταγγέλλουν – «φυγαδεύεται προς άγνωστες κατευθύνσεις με δεκάδες φορτηγά» και καλούν τον εισαγγελέα της Κυπαρισσίας να παρέμβει άμεσα στο θέμα.


Οι Οικολογικές Οργανώσεις της Ηλείας και της Μεσσηνίας καταγγέλλουν ότι το πλιάτσικο στην Νέδα έχει άμεση σχέση με την κατασκευή της Ιόνιας Οδού καθώς η βασική εταιρεία που κάνει τις αμμοχαληκοληψίες έχει αναλάβει την κατασκευή της. Ο δήμαρχος της Αυλώνας στην Μεσσηνία Γιάννης Φίλντίσης κάνει λόγο για οικολογικό έγκλημα και αποκαλύπτει ότι η Κτηματική Υπηρεσία της Μεσσηνίας δεν έχει δώσει καμιά γραπτή ή προφορική άδεια για την καταστροφή.


Την ίδια ώρα ο «γαλάζιος» προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρσίας Ηλείας Νίκος Σιάνης μαζί με τον δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο δηλώνουν ότι οι αμμοχαληψίες στην Νέδα είναι νόμιμες (!!!) και ότι εκτελείται αντιπλημμυρικό έργο .


Την Κυριακή το πρωί οι κάτοικοι της κοινότητας Πρασιδακίου και της ευρύτερης περιοχής θα αποκλείσουν- όπως ανακοίνωσαν χθές – συμβολικά την γέφυρα του ποταμού , στέλνοντας το μήνυμα προς την Πολιτεία, ότι το περιβάλλον δεν μπορεί να καταστρέφεται στο όνομα των οικονομικών συμφερόντων και της δήθεν ανάπτυξης. -

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η πραγματικότητα με τους δημοσιογράφους δυστυχώς είναι γνωστή. Ο ρόλος τους είναι να αναδημοσιεύουν δελτία τύπου, να μεταφέρουν συνεντεύξεις τύπου και να προωθούν τα κατευθυνόμενα σχόλια των αποτυχημένων διαχειριστών της εξουσίας.
Δεν είναι τυχαίο που για το Νοσοκομείο δεν λέει κανείς τίποτα αν και άνθρωποι πεθαίνουν, για τα ανύπαρκτα έργα υποδομής και ανάπτυξης που όλοι τα αγνοούν αλλά προβάλουν την τσιμεντόστρωση του κάθε αγροτικού δρόμου, για την κατάσταση αυτού του τόπου που πάει από το κακό στο χειρότερο και άλλα πολλά.
Και αυτό βέβαια δεν είναι ανεξάρτητο του γεγονότος ότι και τα μέσα που εργάζονται είναι κατευθυνόμενα και κρατικοδίαιτα. Και αν κάποιο από αυτά βγάλει γλώσσα τα κίνητρά του δεν είναι τα προβλήματα μας ή η αλήθεια, αλλά κάποια άλλα συνήθως οικονομικού χρώματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ