ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2008

ΠΡΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΡΩΤΗ" ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ: ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!


Τον ΚΙΝΕΖΟ κάνουν οι ιδιοκτήτες-επιχειρηματίες της εφημερίδας «ΠΡΩΤΗ» στην Ηλεία και παρότι με απέλυσαν παράνομα και χωρίς καμιά δικαιολογία πριν από ένα μήνα , εξακολουθούν να αρνούνται να με πληρώσουν για 25η ημέρα.
Με νομικίστικα τερτίπια μέσω του δικηγόρου τους αμφισβητούν την σχέση εξαρτημένης εργασίας που διατηρούσα επί έξι συνεχόμενα χρόνια με την εφημερίδα και αρνούνται τα καταγγελλόμενα από μένα , ακόμα και ότι μου χρωστούν τα χρήματα του Ιουνίου !!!
Η Επιθεώρηση Εργασίας του Πύργου δηλώνει αναρμόδια και στέλνει την υπόθεση στον εισαγγελέα προκειμένου να διευκρινιστεί το είδος της εργασιακής μου σχέσης με την εφημερίδα.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΛΕΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ…

1 σχόλιο:

kemanidis είπε...

Τη θερμή μου συμπαράσταση, αγαπητέ Μάκη. (αν αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι). Εικάζω ότι φταις κι εσύ (!). Μάλλον,δεν είσαι "βολικός"! Είναι το τίμημα, αδελφέ. Νομίζω, όμως, ότι όλα αυτά λειτουργούν ως "προστιθέμενη αξία για σένα και τη δουλειά σου. Καλό σου κάνουν, τελικά. Κουράγιο, Γιάννης Κεμανίδης, δάσκαλος, Τρίκαλα. (gianke.blogspot.com)

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ