ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΙΛΟ


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ (Αξίζει να την διαβάσετε προσεκτικά)

Αγαπητή Ηλέκτρα, φίλες και φίλοι που τριγυρνάτε στα blogs που έχουν σχέση με την Ηλεία, σας παρακαλώ, σας προσκαλώ και σας προκαλώ να εξετάσετε με μεγάλη προσοχή τις ημερομηνίες που έλαβαν χώρα όλα αυτά τα "περίεργα" περιστατικά πριν γίνουμε στάχτη και αποκαϊδια.
Το 2003 ο κ.Γεωργακόπουλος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηλείας, σχίζει τα ιμάτιά του μπροστά στις κάμερες ότι η λίμνη του Καϊάφα ΔΕΝ επικοινωνεί με το Ιόνιο Πέλαγος και ότι ΔΕΝ τροφοδοτείται πουθενά από νερό, και μάλιστα πιέζει τον Νίκο Παπαβασιλείου, πρώην διευθυντή Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας, να του υπογράψει σχετικό (ψευδές) έγγραφο, πράγμα που ο δεύτερος αρνείται. Κι αυτό γίνεται γιατί σε λίμνες "κλειστού τύπου" επιτρέπεται η παρόχθια δόμηση!!!
Στις 17-7-2007 γίνεται η αίτηση για την αλλαγή του κατασταστικού της εφημερίδας Πρώτη, όπου πλέον είναι σε θέση "με το νόμο" να αναλαμβάνει μελέτη, επίβλεψη, πραγματοποίηση τεχνικών έργων, μέχρι και κατασκευή δομικών υλικών!!! Και φυσικά στις 20-7-2007 γίνεται και η σχετική έγκριση από την σύζυγο του Αντινομάρχη κα Πλατανιά!!!
Στις 22-8-2007, καταφθάνει με κρουαζιερόπλοιο στο Κατάκολο, ομάδα "ξένων τουριστικών επενδυτών" που επισκέπτεται την Ζαχάρω και ιδιαιτέρως την περιοχή του Καϊάφα, αλλά και την Ολυμπία, με επικεφαλής τον Ασιατικής καταγωγής κο DAVID LEE, αντιπρόεδρο της Αμερικανικής εταιρείας WALL TRADE CENTER GROUP, που σύναψε συμφωνία συνεργασίας με το Εμπορικό Επημελητήριο Ηλείας (με τον κο Αγγελόπουλο) και τη Νομαρχία Ηλείας (με τον κο Καφύρα), μόλις μία ημέρα πριν από την τραγική πυρκαγιά!!!Κι αφού καήκαμε καλά-καλά έρχονται μετά όλοι οι "Σωτήρες" να "τείνουν χείρα βοηθείας" και συμπαράστασης, εποφθαλμιώντας τις καμένες "χρυσές εκτάσεις" που τώρα πια έχουν "μηδενική αγοραστική αξία"!!!
Με το πρόσχημα της βοήθειας για τα αντιπλημμυρικά έργα, η εταιρεία ΚΕΡΚΕΤΕΥΣ γεμίζει την περιοχή με φορτηγά και εργοτάξια, διαχειριζόμενη τα φερτά υλικά των ποταμών της Ηλείας και σχηματίζοντας "ντεπώ" για την υλοποίηση της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, η οποία ψηφίζεται να ξεκινήσει λίγες μέρες μετά τις φωτιές, από τον κο Σουφλιά, περνώντας απολύτως προκλητικά μέσα από το προστατευόμενο οικοσύστημα από τη συνθήκη NATURA 2000 της περιοχής του Καϊάφα!!!
Και φυσικά ακολουθούν η απαράδεκτη συμπεριφορά προς τους πληγέντες και τους συγγενείς των θυμάτων από την Δημοτική Αρχή της Ζαχάρως, καθώς και η προκλητικότατη και εξευτελιστική διαχείρηση των χρημάτων των δωρητών από όλο τον κόσμο, που αντί να διατεθούν για την ανακούφιση των πληγέντων, γίνονται Πλατείες, Πεζοδρόμια, και Δημαρχιακά Μέγαρα, παράνομες διαδικασίες, προκειμένου να χτιστούν τα πολιτικά προφίλ των επιτειδίων πάνω στις στάχτες των αδικοχαμένων ανθρώπων!!!
Ένα μόνο θέλω να συμπληρώσω: Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω από απόλυτα αξιόπιστη Κτηματομεσιτική πηγή της Αμερικής, υπάρχει χάρτης οικοπεδοποιημένων εκτάσεων της Ηλείας προς πώληση, από το 1999!!!Φίλοι μου, μην τα θεωρείται όλα απλές συμπτώσεις!!!Σίγουρα είναι πάρα πολλά αυτά που δεν γνωρίζουμε ή δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ, κι όμως "κάποιοι" φροντίζουν να τα οραματίζονται και τολμούν να τα πραγματοποιούν, προφασιζόμενοι την οικονομική ανάπτυξη και τη δημιουργία πλούτου για "το καλό μας"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ