ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Η "ΠΡΩΤΗ" Η FORUM KAI TO "ΑΜΑΡΤΩΛΟ" ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ



ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...

Μένοντας πιστός στην υπόσχεσή μου για την αποκάλυψη όλης της αλήθειας που κρύβεται πίσω από την «αμαρτωλή» περίπτωση του δημαρχείου της Ζαχάρως που οικοδομείται σε χώρο οικιστικού πρασίνου, παράνομα , και με πλήθος σοβαρών πολεοδομικών παραβάσεων, με τα χρήματα της αυστραλιανής κυβέρνησης, σας αποκαλύπτω σήμερα τον ρόλο της τοπικής εφημερίδας «ΠΡΩΤΗ» του Πύργου και την σχέση της με την εταιρεία FORUM ΑΕ η οποία και έχει αναλάβει την εκτέλεση του έργου χωρίς την προκήρυξη επίσημου διαγωνισμού…
Στα στοιχεία που σας παραθέτω , βλέπουμε ότι ο εκδότης της εφημερίδας «ΠΡΩΤΗ» Κωσταντίνος Λάμπρος , είναι μέλος του ΔΣ της εταιρείας FORUM AE (!).
Αραγε έτσι εξηγείται η σιωπή της συγκεκριμένης εφημερίδας για τα όσα παράνομα συμβαίνουν στο «κράτος» της Ζαχάρως τους τελευταίους μήνες αλλά και η περίεργη και παράνομη απόλυσή μου στο τέλος του περασμένου Ιουνίου από την συγκεκριμένη εφημερίδα μετά από έξι χρόνια συνεργασίας ?
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ …
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
Ανακοίνωση καταχώρησης στο Μητρώο Ανωνύμων Εται.
ρειών στοιχείων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επω.
νυμία «FORUM ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Κ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».
Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΗΛΕΙΑΣ
Την 20.7.2007 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων
Εταιρειών της Υπηρεσίας μας το υπ’ αριθμ. 64/30.6.2007
πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης
Εταιρείας με την επωνυμία «FORUM ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΗΡΟ.
ΦΟΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Κ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και αριθμό Μητρώου 21020/23/Β/90/0003
από το οποίο προκύπτει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο
συγκροτήθηκε σε σώμα ύστερα από την εκλογή του,
από την τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της
30.6.2007 με 3/ετή θητεία ως κατωτέρω:
1. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος του Γεωργίου, διπλω.
ματούχος μηχανικός, γεννημένος στον Ελαιώνα Ηλεί.
ας το έτος 1945, κάτοικος Βυτινεϊκων Ηλείας, Έλληνας
υπήκοος με ΑΔΤ Γ. 342689/63 και ΑΦΜ 021356320 ως
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.
2. Σπηλιόπουλος Γεώργιος του Αναστασίου, πολιτικός
υπομηχανικός, γεννημένος στον Πύργο Ηλείας το έτος
1959, κάτοικος Πύργου οδός Θησέως αριθμ. 5, Έλλη.
νας υπήκοος με ΑΔΤ Ι. 835434 και ΑΦΜ 029112724 ως
Αντιπρόεδρος.
3. Κωνσταντίνος Λάμπρος του Θεοδώρου, οικονομο.
λόγος, γεννημένος στον Πύργο Ηλείας το έτος 1952,
κάτοικος Πύργου οδός Γιαννιτσών αριθμ. 31, Έλληνας
υπήκοος με ΑΔΤ Ο. 081462/1992 και ΑΦΜ 024795529,
ως μέλος.
Εκπροσώπηση:
Την Εταιρεία εκπροσωπούν ο πρόεδρος και Διευ.
θύνων Σύμβουλος Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος του
Γεωργίου, ο Αντιπρόεδρος Σπηλιόπουλος Γεώργιος
του Αναστασίου και το μέλος του Διοικητικού Συμβου.
λίου Κωνσταντίνος Λάμπρος του Θεοδώρου ο καθέ.
νας χωριστά. Στους ανωτέρω παρέχεται το δικαίωμα
όπως με την εταιρική τους υπογραφή που αποτελείται
από τη σφραγίδα της εταιρείας « FORUM A.E.» και με
την υπογραφή τους, αναλαμβάνουν χρήματα, χρημα.
τόγραφα, μερισματαποδείξεις, εισπράττουν χρήματα,
εκδίδουν, αποδέχονται και οπισθογραφούν επιταγές,
παραλαμβάνουν επιταγές, παραλαμβάνουν φορτωτικές,
συμβάλλονται με τις τράπεζες για το άνοιγμα ενέγγυ.
ων πιστώσεων και την έκδοση εγγυητικών επιστολών,
δίδουν εντολές πληρωμής για λογαριασμό της εται.
ρείας και γενικά διαχειρίζονται και συμβάλλονται για
λογαριασμό της εταιρείας και συνομολογούν δάνεια
και πιστώσεις σε ανοιχτό λογαριασμό και να κάνουν
χρήση αυτών.
Πύργος, 31 Ιουλίου 2007
Με εντολή Νομάρχη
Η Διευθύντρια
ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΡΑ.ΠΛΑΤΑΝΙΑ


4 σχόλια:

ΗΛΕΚΤΡΑ είπε...

Ειλικρινά θα έλεγα ότι μείναμε άφωνοι αλλά η αλήθεια είναι ότι ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ & ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ...

Δεν θέλω να κατηγορήσω κανένα γιατί πραγματικά δεν γνωρίζω έκ των έσω τίποτα.

ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ: "ENA MEMONOMENO ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ. ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ".

Και εγώ ξαναρωτώ.
Πρίν τις πυρκαγιές έφτασαν οι επενδυτές.
Πριν τις πυρκαγιές φτιάχνονται εταιρείες που κατόπιν αναλαμβάνουν τεράστια έργα στις πυρόπληκτες περιοχές.
Πριν τις πυρκαγιές διεκδικούσαν περιοχές natura.
Πριν τις πυρκαγιές ζητούσαν περιοχές φυσικής ομορφιάς για να περάσει η ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ.
κλπ κλπ...

ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΟΛΑ & ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ????

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Ηλέκτρα, φίλες και φίλοι που τριγυρνάτε στα blogs που έχουν σχέση με την Ηλεία, σας παρακαλώ, σας προσκαλώ και σας προκαλώ να εξετάσετε με μεγάλη προσοχή τις ημερομηνίες που έλαβαν χώρα όλα αυτά τα "περίεργα" περιστατικά πριν γίνουμε στάχτη και αποκαϊδια.
Το 2003 ο κ.Γεωργακόπουλος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηλείας, σχίζει τα ιμάτιά του μπροστά στις κάμερες ότι η λίμνη του Καϊάφα ΔΕΝ επικοινωνεί με το Ιόνιο Πέλαγος και ότι ΔΕΝ τροφοδοτείται πουθενά από νερό, και μάλιστα πιέζει τον Νίκο Παπαβασιλείου, πρώην διευθυντή Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας, να του υπογράψει σχετικό (ψευδές) έγγραφο, πράγμα που ο δεύτερος αρνείται. Κι αυτό γίνεται γιατί σε λίμνες "κλειστού τύπου" επιτρέπεται η παρόχθια δόμηση!!!
Στις 17-7-2007 γίνεται η αίτηση για την αλλαγή του κατασταστικού της εφημερίδας Πρώτη, όπου πλέον είναι σε θέση "με το νόμο" να αναλαμβάνει μελέτη, επίβλεψη, πραγματοποίηση τεχνικών έργων, μέχρι και κατασκευή δομικών υλικών!!! Και φυσικά στις 20-7-2007 γίνεται και η σχετική έγκριση από την σύζυγο του Αντινομάρχη κα Πλατανιά!!!
Στις 22-8-2007, καταφθάνει με κρουαζιερόπλοιο στο Κατάκολο, ομάδα "ξένων τουριστικών επενδυτών" που επισκέπτεται την Ζαχάρω και ιδιαιτέρως την περιοχή του Καϊάφα, αλλά και την Ολυμπία, με επικεφαλής τον Ασιατικής καταγωγής κο DAVID LEE, αντιπρόεδρο της Αμερικανικής εταιρείας WALL TRADE CENTER GROUP, που σύναψε συμφωνία συνεργασίας με το Εμπορικό Επημελητήριο Ηλείας (με τον κο Αγγελόπουλο) και τη Νομαρχία Ηλείας (με τον κο Καφύρα), μόλις μία ημέρα πριν από την τραγική πυρκαγιά!!!
Κι αφού καήκαμε καλά-καλά έρχονται μετά όλοι οι "Σωτήρες" να "τείνουν χείρα βοηθείας" και συμπαράστασης, εποφθαλμιώντας τις καμένες "χρυσές εκτάσεις" που τώρα πια έχουν "μηδενική αγοραστική αξία"!!!
Με το πρόσχημα της βοήθειας για τα αντιπλημμυρικά έργα, η εταιρεία ΚΕΡΚΕΤΕΥΣ γεμίζει την περιοχή με φορτηγά και εργοτάξια, διαχειριζόμενη τα φερτά υλικά των ποταμών της Ηλείας και σχηματίζοντας "ντεπώ" για την υλοποίηση της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, η οποία ψηφίζεται να ξεκινήσει λίγες μέρες μετά τις φωτιές, από τον κο Σουφλιά, περνώντας απολύτως προκλητικά μέσα από το προστατευόμενο οικοσύστημα από τη συνθήκη NATURA 2000 της περιοχής του Καϊάφα!!!
Και φυσικά ακολουθούν η απαράδεκτη συμπεριφορά προς τους πληγέντες και τους συγγενείς των θυμάτων από την Δημοτική Αρχή της Ζαχάρως, καθώς και η προκλητικότατη και εξευτελιστική διαχείρηση των χρημάτων των δωρητών από όλο τον κόσμο, που αντί να διατεθούν για την ανακούφιση των πληγέντων, γίνονται Πλατείες, Πεζοδρόμια, και Δημαρχιακά Μέγαρα, παράνομες διαδικασίες, προκειμένου να χτιστούν τα πολιτικά προφίλ των επιτειδίων πάνω στις στάχτες των αδικοχαμένων ανθρώπων!!!
Ένα μόνο θέλω να συμπληρώσω: Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω από απόλυτα αξιόπιστη Κτηματομεσιτική πηγή της Αμερικής, υπάρχει χάρτης οικοπεδοποιημένων εκτάσεων της Ηλείας προς πώληση, από το 1999!!!
Φίλοι μου, μην τα θεωρείται όλα απλές συμπτώσεις!!!
Σίγουρα είναι πάρα πολλά αυτά που δεν γνωρίζουμε ή δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ, κι όμως "κάποιοι" φροντίζουν να τα οραματίζονται και τολμούν να τα πραγματοποιούν, προφασιζόμενοι την οικονομική ανάπτυξη και τη δημιουργία πλούτου για "το καλό μας"!!!

ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΙ είπε...

Αγαπητή Ηλέκτρα, φίλες και φίλοι που τριγυρίζεται στα blogs που έχουν σχέση με την Ηλεία, σας παρακαλώ, σας προσκαλώ και σας προκαλώ να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στις ημερομηνίες των γεγονότων που έλαβαν χώρα πριν γίνουμε στάχτη κι αποκαϊδια!!!
Το 2003, ο κος Γεωργακόπουλος, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηλείας, "έσκιζε τα ιμάτιά του" μπροστά στις κάμερες υποστηρίζοντας ότι η λίμνη του Καϊάφα, είναι λίμνη "κλειστού τύπου", και ότι δεν τροφοδοτείται πουθενά από νερό, κι αυτό γιατί σε λίμνες "κλειστού τύπου" επιτρέπεται η παρόχθια δόμηση.Και για να γίνει πιστευτός, πίεσε τον κο Νίκο Παπαβασιλείου, πρώην διευθυντή Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας,να υπογράψει ψευδές έγγραφο, το οποίο προς τιμήν του ο δεύτερος αρνήθηκε να δώσει!!!
Στις 17-7-2007 γίνεται η αίτηση για αλλαγή του κατασταστικού της εφημερίδας ΠΡΩΤΗ, για επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στον κατασκευαστικό τομέα, πραγματοποιώντας με "το νόμο" μελέτες, επιβλέψεις, κατασκευές έργων, οικοδομημάτων, ακόμα και δομικών υλικών!!!
Στις 20-7-2007 εγκρίνεται η αίτηση αυτή, από την σύζυγο του Αντινομάρχη, κα Πλατανιά!!!
Στις 22-8-2007 έρχεται με κρουαζιερόπλοιο στο Κατάκολο, ομάδα "ξένων τουριστικών επενδυτών", με επικεφαλής τον Αμερικανό, Ασιατικής καταγωγής, κο DAVID LEE, αντιπρόεδρο της Αμερικανικής εταιρείας τουριστικών επενδύσεων WALL TRADE CENTER GROUP, που με τις ευλογίες των "τοπικών αρχόντων" επισκέπτονται την περιοχή του Καϊάφα, αλλά και την Ολυμπία, προκειμένου να δουν από κοντά τις περιοχές των "επενδύσεών" τους.
Στις 23-8-2007 υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας με το Εμπορικό Επημελητήριο Ηλείας (με τον κο Αγγελόπουλο), και τη Νομαρχία Ηλείας (με τον κο Καφύρα).
Στις 27-8-2007 ο κος Πέτρος Δούκας, υπηρεσιακός υφυπουργός λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 16-9-2007, υπέγραψε την παραχώρηση 2.650 στρεμμάτων παραθαλάσσιας έκτασης που ανήκουν στην ΚΕΔ, στον Δήμο Ζαχάρως για τουριστική εκμετάλευση, με αδιαφανείς διαδικασίες!!!
Δύο εβδομάδες μετά τις πυρκαγιές η εταιρεία ΚΕΡΚΕΤΕΥΣ, προφασιζόμενη τη βοήθεια για τα αντιπλημμυρικά έργα, καταφέρνει να ξεκινήσει την αποκομιδή φερτών υλικών από τα ποτάμια της Ηλείας και τη δημιουργία "ντεπώ" με αυτά, προκειμένου να πετύχει την οικονομικότερη και πλέον συμφέρουσα προσφορά για την κατασκευή της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ που ο κος Σουφλιάς υπογράφει, και η οποία περνά μέσα από την καμένη πλέον προστατευόμενη περιοχή του δικτύου NATURA 2000, της λίμνης του Καϊάφα!!!
Και τώρα πια που η "χρυσή" καμένη γη έχει "μηδενική αγοραστική αξία" έρχονται και όλοι οι "Σωτήρες" να βοηθήσουν στην "τουριστική ανάπτυξη" για να "κρατήσουν τον πληθυσμό στην περιοχή", θέλοντας να φτιάξουν ξενοδοχειακές μονάδες πολλών αστέρων και γήπεδα γκολφ για τα "μπάνια του λαού"!!!
Και συνεχίζουν την ολοκληρωτική καταστροφή της φύσης, βάζοντας ιδιώτες εργολάβους να κόψουν και να μαζέψουν τους καμένους κορμούς, με οχήματα βαρέου τύπου και ερπιστριοφόρα!!!
Και επειδή όλες αυτές οι συμπτώσεις είναι απολύτως "φυσιολογικές", σας παραθέτω και μία ακόμη πληροφορία από αξιόπιστη Κτηματομεσιτική πηγή της Αμερικής. Στα κτηματομεσιτικά γραφεία της Αμερικής, υπάρχει χάρτης με τις "οικοπεδοποιημένες" περιοχές του νομού Ηλείας από το 1999!!!
Ακολουθεί η προκλητικότατη και εξευτελιστική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής προς τους πληγέντες και τους συγγενείς των θυμάτων, η οποία όχι μόνο καταχράζεται την απόδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας που οι συνάνθρωποί μας απέστειλαν για τους πληγέντες από το υστέρημά τους, αλλά καταχράζεται και την οικονομική στήριξη ιδιωτών, εταιρειών ακόμα και αλλοδαπών κυβερνήσεων, που τη χρησιμοποιεί για την ανάπλαση και κατασκευή πεζοδρομίων, πλατειών, Δημαρχιακών μεγάρων, και όχι για την ανακούφιση των πληγέντων και των συγγενών των θυμάτων!!!
Μην απορείτε λοιπόν φίλοι μου!!!
Απλά αναρωτηθείτε για το "τι μέλλει γενέσθαι;".

Ανώνυμος είπε...

Για ποιές υποτιθέμενες συμπτώσεις μιλάτε όλοι;Είστε κοντά στον τόπο ή νομίζετε οτι η εικονική πραγματικότητα του διαδικτύου σας δίνει το δικαίωμα να πλάθετε μυθιστορήματα.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑI ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΗΔΗ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ;
Αντίθετα πολλά χρόνια πριν και όχι μόνο τον τελευταίο χρόνο μπορώ να πώ οτι ζω σε μια περιοχή η οποία χαρακτηρίζεται απο:
ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ 0.
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΡΙΝΥΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ.
ΕΝΑ ΧΩΡΟ "ΑΠΕΙΡΟΥ"ΦΥΣΙΚΟΎ ΚΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΑΝΙΔΑ,που σαν γνήσιο ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ έπρεπε να καεί,για να εμφανιστεί ΝΕΑ ζωή σ'άυτό και να γεμίσει η λίμνη υδρόβια πτηνά.
ΚΑΙ έναν δρόμο κατασκευασμένο την ΔΕΚΑΕΤΙΑ του 1960,που για έναν πραγματικό δημοσιογράφο θα ήταν η χρυσή ευκαιρία να έχει πάντα σε κάθε άρθρο που να αφορά την περιοχή και ένα παράληλο link με τα θλιβερά περιστατικά που συμβαίνουν σε αυτόν σε καθημερινή σχεδόν βάση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ