ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ


Την ώρα που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο γενικός γραμματέας της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ,καλύπτουν τις "καραμπινάτες" παρανομίες του Χρονόπουλου , ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει το θέμα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιβάλλοντος της ΕΕ.


ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ?
Η ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ?

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής στην ερώτησή του ζητά από την Επιτροπή να λάβει άμεσα μέτρα για την προστασία του Καϊάφα καθώς η εν λόγω περιοχή όχι μόνο ανήκει στο δίκτυο Natura, αλλά με Π.Δ. έχει χαρακτηριστεί ως Ζώνη Οικιστικού Ελέγχου, στην οποία δεν επιτρέπεται κάθε είδους δόμηση ενώ ο ιδιοκτήτης (σ.σ. Πανταζής Χρονόπουλος) έλαβε παράνομα οικοδομική άδεια από την νομαρχία κι όχι από την αρμόδια πολεοδομική υπηρεσία.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης του κ. Παπαδημούλη που κατέθεσε στην Κομισιόν έχει ως εξής :

«Στην πολύπαθη -από τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές- περιοχή του Καϊάφα εκτελείται παράνομη δόμηση τουριστικής επιχείρησης. Η περιοχή ανήκει στο δίκτυο Natura 2000 και σύμφωνα με το ΠΔ 3.9.1993 (ΦΕΚ 1161 Δ/20.9.1993) έχει χαρακτηριστεί ως Ζώνη Οικιστικού Ελέγχου στην οποία δεν επιτρέπεται κάθε είδους δόμηση. Ο ιδιοκτήτης της έκτασης -συνολικής επιφάνειας 28,5 στρεμμάτων εντός της προστατευόμενης περιοχής- παρακάμπτοντας την αρμόδια πολεοδομική υπηρεσία της περιοχής έλαβε παράνομα οικοδομική άδεια από την νομαρχία της περιοχής (μη αρμόδια υπηρεσία για έκδοση πολεοδομικών αδειών) και έχει ήδη ξεκινήσει οικοδομικές εργασίες.
Ερωτάται η Επιτροπή τι άμεσα μέτρα προτίθεται να λάβει για την προστασία της περιοχής του Καϊάφα, που ανήκει στο δίκτυο Natura 2000;»

Χθες αναφερόμενος στο ζήτημα ο Δ.Παπαδημούλης δήλωσε τα εξής :
«Σε συνεργασία με την κοινωνία των πολιτών θα εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα για την προστασία του περιβάλλοντος και του δημόσιου συμφέροντος απέναντι σε μεθοδεύσεις που το υποβαθμίζουν. Η κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ οφείλουν να πάρουν καθαρή θέση. Τα τοπικά κυκλώματα που πρόσφατα δεν δίστασαν να επιτεθούν, μέσω πληρωμένων τραμπούκων και στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο για τις μαχητικές του αποκαλύψεις, θα μας βρίσκουν διαρκώς απέναντί τους.».-
ΠΗΓΗ : Αθηναϊκο Πρακτορείο Ειδήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ