ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΪΑΦΑ



1 σχόλιο:

ΗΛΕΚΤΡΑ είπε...

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΛΗΦΘΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ??
************

Ο Συνήγορος του Πολίτη για την παραλία Ζαχάρως
Δελτίο Τύπου
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ζαχάρως στις 14-10-2008 συμμετείχε, πέρα από το κλιμάκιο του ΣτΠ, ο Δήμαρχος Ζαχάρως, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας, της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας και του αρμοδίου για την περιοχή κλιμακίου της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου.
Στη σύσκεψη υπήρξε ενημέρωση για τη διαδικασία προκήρυξης μελέτης ανάπλασης της παραθαλάσσιας περιοχής βάση του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Κ.Ε.Δ. και του Δήμου Ζαχάρως. Ο Συνήγορος του Πολίτη και η Διεύθυνση ΠΕΧΩ της περιφέρειας επισήμαναν ότι δεν μπορεί να προχωρήσει καμία «ανάπλαση» της περιοχής, που απολαμβάνει ειδικής προστασίας από το δίκτυο NATURA, χωρίς να έχει προηγουμένως εγκριθεί ειδική περιβαλλοντική μελέτη από το ΥΠΕΧΩΔΕ και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο που εκπονείται για το Δήμο Ζαχάρως.
Υπήρξε κοινή διαπίστωση της ανάγκης αλληλοενημέρωσης και συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων φορέων και κατέστη σαφές σε όλες τις πλευρές ότι τυχόν σταθερές κατασκευές ή άλλες παρεμβάσεις (λ.χ. δρόμοι) στην ειδικώς προστατευόμενη περιοχή είναι παράνομες και πρέπει να ληφθούν τα νόμιμα μέτρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ