ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ?

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ?
ΠΟΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ" ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ?

Κάτοικοι της Ζαχάρως καταγγέλλουν τον δήμαρχο
Αυθαίρετα εναντίον «επιλεγμένων» αυθαιρέτων

Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 16.4.2009


Για επιλεκτική κατεδάφιση αυθαίρετων μαντρών στην παραλία του Καϊάφα και αποστολή τελεσίγραφου προς τους ιδιοκτήτες των κατοικιών ότι μετά το Πάσχα θα κατεδαφίσει και τα σπίτια τους, κατηγορούν τον δήμαρχο Ζαχάρως Ηλείας, Πανταζή Χρονόπουλο, οι κάτοικοι της περιοχής.
«Ο Δήμος Ζαχάρως δεν έχει τη δικαιοδοσία να προχωρήσει σε κατεδαφίσεις αυθαίρετων κατοικιών» επισήμανε στην «Ε» ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Σπύρος Σπυρίδων. «Εμείς ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος δεν έχουμε δώσει εντολή κατεδάφισης κατοικιών», τόνισε ο κ. Σπυρίδων. Μάλιστα οι αρμόδιοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος απέστειλαν και έγγραφο προς το Δήμο Ζαχάρως, με το οποίο επισημαίνεται ότι δεν έχει τη δικαιοδοσία να προβεί σε κατεδάφιση των κατοικιών που υπάρχουν στην περιοχή.
Οι κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν στην «Ε» ότι ο κ. Χρονόπουλος κατεδάφισε επιλεκτικά τις μάντρες τους, αφήνοντας ανέπαφες εκείνες που ανήκουν σε συγγενικά του πρόσωπα. Οπως ανέφεραν, στην περιοχή της παραλίας της Ζαχάρως, από τη δεκαετία του '50, με την ανοχή της πολιτείας έχουν ανεγερθεί οικοδομές και έχει διαμορφωθεί σύγχρονος οικισμός. Η πολιτεία έχει διαμορφώσει δρόμους, έχει παραχωρήσει ηλεκτρικό ρεύμα και ο Δήμος Ζαχάρως έχει υδροδοτήσει τις 250 και πλέον οικίες. Οι κάτοχοι των άνω οικιών έχουν υποβάλει από το 1978 αιτήσεις σύμφωνα με το νόμο 917/1977 και έχουν ζητήσει να τους παραχωρηθεί η έκταση του Δημοσίου που διακατέχουν. Πολλές από τις αιτήσεις δεν έχουν ακόμη εξεταστεί. Μερικές αιτήσεις εξετάστηκαν, έγιναν δεκτές και το παραχωρητήριο έχει ήδη μεταφερθεί στο Υποθηκοφυλακείο Αρήνης.
«Η Ζαχάρω είναι άλλο κράτος και υπακούει σε νόμους της μαφίας. Σε λίγο θα βγάλει και δικό της νόμισμα», κατήγγειλε στην «Ε» ο πρώην δήμαρχος της Ζαχάρως, Μένιος Κριτσέλης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους ένας άνθρωπος να γκρεμίσει αυθαίρετα στην Ελλάδα. προχώρει!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΥΤΕΣΕ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΤΟΝ ΕΠΟΙΑΣΕ ΥΟΝ ΠΑ....ΖΗ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ