ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ...ΚΑΛΥΨΗ ΜΙΑΣ ΜΙΑΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !


ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ : Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ (!!!)


Ξεπέρασαν κάθε όριο προκλητικότητας οι μπάτσοι του αστυνομικού τμήματος Πελοπίου στην Ηλεία και μετά από έρευνα – όπως δήλωσαν στα τοπικά ΜΜΕ - η αστυνομία δεν σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του βασανιστή του αλόγου στον Πλάτανο Ολυμπίας γιατί θεώρησε το περιστατικό ως ατύχημα (!!!)

Με λίγα λόγια οι αστυνομικοί θεωρούν ότι όταν ένα άλογο που βρίσκεται δεμένο πίσω από ένα αυτοκίνητο παραπατήσει… ο ιδιοκτήτης του μπορεί και να μη καταλάβει ότι το σέρνει πάνω στην άσφαλτο για δύο χιλιόμετρα…κι έτσι πρόκειται περί

ατυχήματος !

Κι ενώ σύμφωνα με την κτηματική υπηρεσία Ηλείας, το δέσιμο αλόγου πίσω από ενα αυτοκίνητο θεωρείται παράνομη πράξη και βασανισμός του ζώου , οι αστυνομικοί έκαναν και κάνουν τον Κινέζο…καλύπτοντας τον βασανιστή του αλόγου.


« Υπάρχει σαφώς παραβατική συμπεριφορά του ατόμου που προκάλεσε τον θάνατο στο άτυχο ζώο. Ο φάκελος θα σταλεί στον εισαγγελέα. Η αστυνομία δεν μας πήρε ούτε ένα τηλέφωνο» - αποκάλυψε προχθές στο ΙΟΝΙΟΝ FM η προϊσταμένη της κτηνιατρικής υπηρεσίας Ηλείας Μπέκυ Σπυροπούλου.


ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΔΩ :


http://ionionfm.gr/player_nw.php?clipid=32203&Mid=17&sub1=1



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΡΩΤΗ" 8.1.2010 :
"Από το Α.Τ. Πελοπίου που επιλήφθηκε του περιστατικού, γίνεται λόγος για ατύχημα. Μετά από επικοινωνία που είχαμε ... μας ενημέρωσε πως από τις καταθέσεις που έδωσαν μάρτυρες στην υπόθεση, δεν προκύπτει ότι υπήρξε βασανισμός του ζώου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ιδιοκτήτης δεν είχε αντιληφθεί ότι το άλογο είχε παραπατήσει και σερνόταν στην άσφαλτο πίσω από το αυτοκίνητο υποφέροντας. "...


Βασανισμός αλόγου και... κουκούλωμα

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 11.1.2010

Οταν ένα άλογο που βρίσκεται δεμένο πίσω από ένα αυτοκίνητο παραπατήσει, ο οδηγός του οχήματος μπορεί και να μην καταλάβει ότι το σέρνει πάνω στην άσφαλτο για δύο χιλιόμετρα...

Αυτή την απίστευτη εκδοχή υιοθέτησε το Αστυνομικό Τμήμα Πελοπίου Ηλείας για την πρωτοφανή περίπτωση της θανάτωσης του αλόγου στο χωριό Πλάτανος της Ολυμπίας που σύρθηκε μέχρι θανάτου από τον ασυνείδητο ιδιοκτήτη του, για τον οποίο οι πληροφορίες λένε ότι είναι συνταξιούχος αστυνομικός! Και όπως δήλωσαν στα τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία δεν σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του βασανιστή του αλόγου διότι θεώρησε το περιστατικό ως ατύχημα! Οι αστυνομικοί παρέβλεψαν προκλητικά την Κτηνιατρική Υπηρεσία Ηλείας, που λέει κατηγορηματικά ότι το δέσιμο αλόγου πίσω από ένα αυτοκίνητο θεωρείται παράνομη πράξη και βασανισμός του ζώου. «Υπάρχει σαφώς παραβατική συμπεριφορά του ατόμου που προκάλεσε τον θάνατο στο άτυχο ζώο. Ο φάκελος θα σταλεί στον εισαγγελέα. Η Αστυνομία δεν μας πήρε ούτε ένα τηλέφωνο. Τα όσα υποστηρίζουν κάποιοι ότι ο οδηγός του Ι.Χ. και ιδιοκτήτης του αλόγου δεν κατάλαβε ότι το έσερνε για εκατοντάδες μέτρα πάνω στην άσφαλτο θεωρούνται φτηνές δικαιολογίες», ανέφερε στην «Ε» η προϊσταμένη της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ηλείας, Μπέκυ Σπυροπούλου.




10 σχόλια:

ΡΟΔΟΣ είπε...

Kαλα ποιον κοροιδευουμε βρε παιδια?
Οι κραυγες του καημενου ζωντανου...δεν τις ακουγε..?
ΕΛΕΟΣ πια ας παψουμε να ειμαστε ΑΝΕΧΤΙΚΟΙ στο να μας κοροιδευουν καταμουτρα ατομα σα του λογου τους!!!

ΠΗΝΕΛΟΠΗ είπε...

ΚΤΗΝΗ!!ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ ΚΤΗΝΗ!

marianaonice είπε...

Φίλε τα ίδια είπαν και σε μας που τηλεφωνήσαμε στο Α.Τ.
Μας είπαν ότι μάλλον ήταν μεθυσμένος ο οδηγός και δεν κατάλαβεεεεε!!!!
Έλεοςςςς!!
Μεθυσμένος οδηγός τραβολογάει ένα κοτζάμ άλογο, πίσω από το αμάξι του και οι αστυνομικοί τον απάλλαξαν, χωρίς καν δικογραφία και δίκη!! Και μόνο το ότι μπορεί να ήταν μεθυσμένος, έπρεπε να γίνει δικογραφία και αλκοτέστ!!!
Που ζούμε ρεεεε!!!????
Κάντε καταγγελία στην Εισαγγελία με αντίγραφα από το ιντερνετ στις σελίδες που δημοσιεύτηκε το περιστατικό.
Κανένας αστυνομικός δεν είναι αρμόδιος να αποφασίζει τι συνέβη και τι όχι σε ένα περιστατικό!
Μόνο κάνει δικογραφία και διαβιβάζει στον Εισαγγελέα και αποφασίζει η δικαιοσύνη!!!
Μη το αφήσετε να περάσει έτσι αυτό!
Είναι κρίμα παιδιά! Μην ανεχόμαστε να μας θεωρούν ιθαγενείς μιας Μπανανίας!
Κάντε καταγγελία.
Ο νόμος υπάρχει και προβλέπει τουλάχιστον δύο έτη φυλάκιση!!
Είναι ο ν. 1300/1982 (ΦΕΚ 129 τ.Α΄) και αφορά το αδίκημα της ζωοκτονίας που είναι πολύ σοβαρό και σε μερικές περιπτώσεις προβλέπει και κάθειρξη.
Το ζώο δεν είναι γάτα ή σκύλος!
Είναι ίππος και προστατεύεται από αυτόν το νόμο!!!!!!!
Είμαστε στο πλευρό σας, ό,τι χρειαστείτε.

Ανώνυμος είπε...

fulakisi den thelei mono auto to katharma alla kai oloi autoi oi deiloi pou ton prostateuoun!ena zoo exei athoa psuxi kai einai anumporo opos kai ena moro!!Tha thelate re kathikia na to pathei to paidi sas?

Unknown είπε...

απίστευτο! το διάβασα πρώτα στη μαριάννα και τώρα εδώ!
ένας άνθρωπος που για δυο χιλιόμετρα σέρνει ένα ζώο, ποιος ξέρει τι σκληρότητα θα έχει για όλους τους γύρω του! ποιος ξέρει πώς θα φέρεται στους συνανθρώπους του!
κι αφού η αστυνομία αρνείται να κάνει το καθήκον της και να προστατέψει τα εκάστοτε θύματα τιμωρώντας το θύτη, ο κάθε τύπος θα μπορεί να βγάζει στην κοινωνία τον χειρότερο εαυτό του. σήμερα το ζώο, αύριο το παιδί του, τη γυναίκα του, τον μετανάστη, το ζητιάνο...

Ανώνυμος είπε...

dn tha to afisoume na perasei etsi!! dn tha kanume ta strava matia!! tha to kratisume epikero mexri na timorithei paradigmatika!! ftanei pia! xespaei o kathenas ola tu ta psixologika provlimata pano se aniperaspista zoa! georgina argiropoulou.

marianaonice είπε...

Προσωπικά εμείς θα στείλουμε αντίγραφα από τις σελίδες μας στην Εισαγγελία Ηλείας και θα ζητήσουμε να τηρηθεί ο νόμος! τίποτε άλλο!!
Να τηρηθεί ο νόμος και να ελεγθούν οι αστυνομικοί που νομίζουν ότι είναι τσιφλίκι τους η έννομη τάξη να την εφαρμόζουν όπου τους γουστάρει!!!

anastasiapatras είπε...

αγαπητέ κ. Νοδαρο,

σας γραφω εκ μερους του Αχαικου Συλλογου για την Μεριμνα των Ζωων. Εχουμε ετοιμασει μηνυτηρια αναφορα για την υποθεση και ειμαστε σε συνεργασια με πανω απο 120 φιλοζωικα σωματεια ζωων συντροφιας καιιπποειδων. Χρειαζομαστε περισσοτερες πληροφοριες για το περιστατικο κυριως για το ποιος καλεσε την αστυνομια. Οι φημες λενε οτι αυτος προσπαθησε να το πεταξει καπου ενω ηταν ακομα ζωντανο.Ξερουμε πως το περιστατικο εγινε Κυριακη βραδυ και η φοραδα θανατωθηκε Δευτερα βραδυ. Υποτιθεται εψαχνε για κτηνιατρο. Η κ. Φωτιαδου η κτηνιατρος που εκανε την ευθανασια επεμενε πως εχουμε αδικο και πως ο καημενος δεν το καταλαβε. Το ειχε χρυσοπληρωσει, λεει, δεν ειχε λογο Ακομα και αυτη. Εχω και την εκθεση της για την κατασταση που βρηκε το αλογο. Εαν την θελετε σας την στελνω

Το email μου το εχετε. Χρειαζομαστε την βοηθεια σας για να καλυψουμε απο ολες τις πλευρες την υποθεση.

Αναστασια Αραβαντινου
Αχαικος Συλλογος γαι την Μεριμνα των Ζωων,
Πατρα
6933224040

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ: ΜΠΑΤΣΟΙ. ΑΝ ΠΑΤΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΑ ΤΡΕΧΑΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ, ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΙΑ!

marianaonice είπε...

Μπράβο παιδιά που δεν εγκαταλείπετε το θέμα!
Δεν πρέπει να περάσει σίγουρα έτσι!
Όσο σκέφτομαι τη φρίκη που βίωσε το άκακο πλάσμα ...τρελλαίνομαι!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ