ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΣΗΕΑ ΚΑΛΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗΑνακοίνωση συμπαράστασης προς το δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη εξέδωσε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), αναφορικά με την απόπειρα εναντίον του. Η ΕΣΗΕΑ μάλιστα, ζητά από τις αστυνομικές αρχές αλλά και από την εισαγγελία να επιληφθούν άμεσα της διερεύνησης της υπόθεσης και να αποτρέψουν την απόπειρα φίμωσης της ανεξάρτητης ενημέρωσης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Οι καταγγελίες που έχει δημοσιεύσει ο συνάδελφος Κώστας Βαξεβάνης για απόπειρα εναντίον του από άγνωστους κύκλους, απειλώντας ακόμη και τη ζωή του, πρέπει να απασχολήσουν αμέσως τις Αρχές.
Είναι δεδομένη, όπως και για κάθε συνάδελφο που απειλείται ασκώντας το λειτούργημά του, η συμπαράσταση της Ενώσεως προς τον Κώστα Βαξεβάνη. Είναι υποχρέωση μας να παρακολουθούμε κάθε ενέργεια που στρέφεται εναντίον του και κάθε φαινόμενο που στοχεύει στον περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης και την αποτροπή του δικαιώματος των δημοσιογράφων να ερευνούν την είδηση, να στηλιτεύουν και να καταγγέλλουν τους παραβάτες των νόμων και των καθηκόντων τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ζητεί από τις αστυνομικές αρχές ασφαλείας να επιληφθούν άμεσα για να διερευνήσουν την υπόθεση του Κώστα Βαξεβάνη και οι δικαστικές αρχές, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους να ενεργούν για να προστατεύεται η υπεράσπιση της ενημέρωσης και να αποτρέπεται γενικότερα η απόπειρα φίμωσης της ανεξάρτητης ενημέρωσης.
Παράλληλα, η ΕΣΗΕΑ, καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από την έρευνα του Κώστα Βαξεβάνη, για εκμαυλισμό δημοσιογράφων, θα τις αποστείλει προς τον Εισαγγελέα και τα Πειθαρχικά Συμβούλια της Ενώσεως».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ