ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΛΕΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟ !




ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ... 

Ο "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ" ΗΛΕΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ !

Απίστευτη δήλωση του Κώστα Τζαβάρα κατά την είσοδό του στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Πραγματικά μία απίστευτη δήλωση έκανε από την Πάτρα ο 
αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας. Ερωτώμενος από δημοσιογράφους για το πώς βλέπει τα νέα μέτρα που προωθεί η τρόικα και η κυβέρνηση, σχολίασε, μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Αυτά δεν είναι μέτρα πολιτισμού, είναι μέτρα εκπολιτισμού».

Σε δηλώσεις του για τα μέτρα κατά την είσοδο στο Νέο Μουσείο τόνισε μεταξύ άλλων:
 
«Είναι μέτρα αυτά τα οποία στον καθένα δημιουργούν την αίσθηση πως οι στιγμές που ζούμε είναι μοναδικές γιατί όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να προσφέρουμε στον κοινό αγώνα για να βγει ο τόπος μας επιτέλους από την κρίση. Κατεβλήθη προσπάθεια να μην είναι οριζόντια, με την έννοια ότι ήταν οριζόντια τα μέτρα των προηγούμενων κυβερνήσεων» και κατέληξε:
 
Όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε αγώνα δεδομένου ότι έχουμε συναίσθηση όλοι ότι είναι τα μέτρα σκληρά αλλά δυστυχώς όπως κάθε φάρμακο που πρέπει να πάρουμε για να είναι αποτελεσματικό, πρέπει να δράσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αλλά ο σκοπός μας είναι να μπορέσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ανάκαμψη της οικονομίας και είναι βέβαιο ότι αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία».

1 σχόλιο:

Sotiris Sotiropoulos είπε...

Μάκη μου, εγώ στα έλεγα, αλλά δεν με άκουγες... Επέμενες στις ραδιοσυχνότητες για το πολιτισμένο Υπουργό μας επί του Πολιτισμού!.
Τώρα που θα σου δώσει και σένα τη σωστή δόση της τροϊκανής φαρμακευτικής ουσίας, ίσως συνέλθεις φίλε. Ευτυχώς που δεν μίλησε για το σωστό "γύψο", βλέπεις εκείνες οι παλιοσυνήθειες είναι ξεπερασμένες πλέον. Είμαστε Ευρωπαίοι (γαρ) και ζούμε στιγμές μοναδικές!!...
Σωτ Σωτηρόπουλος ΔΙΒΡΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ