ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ




ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ HOT DOC !

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ 

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Η "ΣΥΜΒΑΣΗ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ" ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ
Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ "ΠΑΤΡΙΣ" ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ...

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ...



ΠΡΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΑΤΡΙΣ» ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ...ΔΑΙΜΟΝΙΟ - ΑΝΩΝΥΜΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ.
« ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΑΝΕΙ»




ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : Μάκης Νοδάρος 

http://www.koutipandoras.gr/?p=25658

Την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας Παναγιώτη Μεϊδάνη προκάλεσε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του περιοδικού HOT DOC για την «σύμβαση- πρόκληση» ύψους 1.000.000 ευρώ που υπέγραψε η διοίκηση του νοσοκομείου Πύργου με ιδιωτική εταιρεία για τη φύλαξη του κτηρίου επί δύο χρόνια. Ο κ. Μεϊδάνης διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος! για τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην απίστευτη ιστορία.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας στην παραγγελία του ζητά :
1) Να διερευνηθεί σε βάθος ο τρόπος που διεξήχθη ο σχετικός διαγωνισμός.
2) Να διερευνηθούν όλες οι παράμετροι της σύμβασης που υπέγραψε η διοικήτρια του νοσοκομείου με την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης.
3) Να διερευνηθεί σε βάθος η «τυχαία» ανάθεση στην ίδια εταιρεία του καθαρισμού του νοσοκομείου μετά την πλημμύρα που κοστολογήθηκε με 35.000 ευρώ.

Ο κ. Μεϊδάνης ζήτησε επίσης να προσκομιστούν στις δικαστικές Αρχές αναλυτικά , όλα τα έγγραφα που αφορούν τα μισθολόγια των εργαζομένων , τα ονόματά τους , έγγραφα που να δείχνουν το ύψος των αμοιβών τους και οι σχετικές βεβαιώσεις από τους ασφαλιστικούς φορείς.

Οπως αποκάλυψε το περιοδικό HOT DOC , η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» ξοδεύει με προκλητικό τρόπο περίπου 1.000.000 ευρώ για τη φύλαξη του κτιρίου από ιδιωτική εταιρεία security για το χρονικό διάστημα δύο ετών! Δηλαδή περισσότερα χρήματα και από όσα ξοδεύει για τον σκοπό αυτό, το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Δυτικής Ελλάδας , το Ρίο στην Πάτρα !

ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι Πράσινοι και Ανεξάρτητοι Ελληνες , καταδικάζουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την προκλητική – όπως την χαρακτηρίζουν δαπάνη – και δεσμεύονται ότι θα ζητήσουν εξηγήσεις από το αρμόδιο Υπουργείο με παρεμβάσεις στη Βουλή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάκη,

Η διοίκηση είχε το δικαίωμα κατά την υπογραφή της σύμβασης να μειώσει το προσωπικό φύλαξης, όπως είχε γίνει ήδη μέχρι την υπογραφή. Δηλαδή μέχρι να υπογραφεί η σύμβαση, η προηγούμενη διοίκηση του νοσοκομείου
είχε ήδη μειώσει κατά πολύ τον αριθμό των security. Ωστόσο, η νέα διοίκηση κρυβόμενη πίσω από την προκήρυξη, υπέγραψε τη σύμβαση χωρίς να μειώσει τον αριθμό των security, παρότι είχε αυτή τη δυνατότητα.
Και κάτι ακόμα:
Αν δεις τις προσφορές των εταιρειών για τη φύλαξη και την καθαριότητα θα γελάσεις:
Επειδή ο νόμος τους επιβάλει να αμοίβουν θεωρητικά το προσωπικό με βάση τη συλλογική σύμβαση εργασίας (πάνω από 1000 ευρώ καθαρά), στις προσφορές τους οι υποψήφιοι βάζουν εταιρικό κέρδος (ετήσιο) το συγκλονιστικό ποσό των 20-30 ευρώ.
Στη συνέχεια όταν πάρουν το διαγωνισμό, αντί να πληρώνουν το προσωπικό με βάση τη συλλογική σύμβαση εργασίας, τους πληρώνουν με τα μισά ή λιγότερο και τα υπόλοιπα τα παίρνουν αυτοί. Η επιθεώρηση εργασίας φυσικά κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ