ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.


Αργά χθες το βράδι με προσωπική παρέμβαση του κ. Προκόπη Παυλόπουλου και μετά από εντολή του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, διορίστηκε στην θέση του γενικού γραμματέα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ο νυν δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος.

Η τοποθέτησή του έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες , λόγω του σωστού τρόπου διαχείρισης της οικονομικής βοήθειας προς τους πυρόποληκτους συμπολίτες του και του ενδιαφέροντός του γιά το φυσικό περιβάλλον και την οικολογία.

Η παραμπομπή του σε πολλές δίκες γιά διάφορα ποινικά αδικήματα , μέτρησαν πολύ θετικά στον διορισμό του καθώς έδειξε και δείχνει σε όλους το καλό παράδειγμα ότι "ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ".

Βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αργά χθες το βράδυ έστειλαν συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στον νέο Περιφερειάρχη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή πρωταπριλιά!!!!!!!
Πάντως πραγματικά είναι πετυχημένο.
ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΙ

Ανώνυμος είπε...

φτου φτου φτου


μην τους δίνεις ιδέες...

Ανώνυμος είπε...

Νοδάρε, δε μας ψήνεις! Είπαμε ότι είναι λαμόγια αλλά αν κάνανε καμιά τέτοια μαλακία θα έπρενα να μεταναστεύσουμε όλοι και δεν θα 'χαν ποιος να τους ψηφίσει! Καλή πρωταπριλιά πάντως και πάντα επιτυχίες.

ΗΛΕΚΤΡΑ είπε...

τι να σου πω τωρα! το διαβασα με καθυστερηση 7 ημερων και εκανα το χυμο πορτοκαλακι που επινα, γαργαρα!!! Εγκεφαλικο με επιασε!!!!!

Καλε πλακες ειναι αυτες?

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ