ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ , ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ "ΚΡΑΤΟΥΣ" ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ


Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για μια ακόμη φορά αποφάσισε Ομόφωνα ότι : Στις ελεύθερες δημοκρατικές χώρες κανένας μπάτσος δεν μπορεί να επιβάλλει κανενός είδους λογοκρισία και κανένας δήμαρχος , αντιδήμαρχος ή παπαγαλίζων δημοσιογράφος δεν δύναται να «θάψει» την δημοσιογραφική έρευνα γύρω από την έκνομη δραστηριότητα των αιρετών αρχόντων και άλλων τρωκτικών …

Μετά την ψυχρολουσία που υπέστη η κυρία «δεν ξέρω, δεν είδα , δεν άκουσα για τα όσα συμβαίνουν στην Ζαχάρω»(
http://mnodaros.blogspot.com/2009/09/blog-post.html ), νέο ηχηρό χαστούκι δέχθηκε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ο πρώην αστυνομικός και νυν δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος και το δεξί του χέρι , ο αντιδήμαρχος Σπύρος Μπιλιώνης.

Οι δύο αυτοί κύριοι, προσέφυγαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ζητώντας την τιμωρία μου για ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» όπου εργάζομαι και στον ραδιοφωνικό σταθμό Ionion FM , τα οποία αφορούσαν τις καραμπινάτες παρανομίες που συμβαίνουν στο «κράτος της Ζαχάρως» το οποίο και διαφεντεύουν με την προκλητική ανοχή κυβερνητικών παραγόντων .

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ ότι : «δεν στοιχειοθετείται πειθαρχικό παράπτωμα εκ μέρους του εγκαλούμενου συν. Γ. Νοδάρου , καθώς στο πλαίσιο του δημοσιογραφικού του έργου , ασκούσε κριτική και ότι κατ επανάληψη ζήτησε την άποψη των εγκαλούντων . Ως εκ τούτου , η έγκλιση απορρίπτεται ως αβάσιμη…»

Ως εκ τούτου λοιπόν, συνεχίζουμε την δημοσιογραφική μας έρευνα υποσχόμενοι νέες αποκαλύψεις, αψηφώντας τις απειλές , τα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα , τους κάθε είδους πιστολάδες , τους θρασύδειλους πληρωμένους τραμπούκους…και τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ