ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ , ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ…ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ : ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 30.9.2009

Θέλουν σιωπή...
Απόπειρα τρομοκράτησης και φίμωσης του περιφερειακού ραδιοφωνικού σταθμού «Ιόνιον FM» στη Δυτική Ελλάδα, επιχειρείται τελευταία από παράγοντες της Ν.Δ., με σκοπό να σταματήσουν καθημερινές εκπομπές δημοσιογραφικής έρευνας.
Οι πιέσεις προς τη διεύθυνση του σταθμού είναι καθημερινά αφόρητες. Μάλιστα, μέσω του ΕΣΡ έχουν ζητηθεί αντίγραφα εκπομπών με συνομιλίες βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (Γ. Κουτσούκος και Δ. Κουσελάς) που σχετίζονται με ρεπορτάζ της «Ε» και αφορούν τις προκλητικές παρανομίες, που έγιναν με το πρόσχημα των αντιπλημμυρικών έργων κατά το παρελθόν στην περιοχή της Νέδας, με την κάλυψη παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης, κρατικών υπαλλήλων και τη σιωπή κομματικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.
Ετσι αντιλαμβάνονται το δικαίωμα του δημοσιογράφου να ασκεί κριτική σε δημόσια πρόσωπα...
Μ.ΝΟΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ