ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ... ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΤΑΜΟΥ



ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟ BLOG , ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ.

Ηχηρό χαστούκι στην κυρία Βασιλική Γκουγκουστάμου , κατά δήλωσή της - δημοσιογράφος από το 1996 σε Αθηναϊκά ΜΜΕ (εφημερίδες, περιοδικά και τηλεοπτικούς σταθμούς) – έδωσε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Η κυρία Βασιλική Γκουγκουστάμου με δισέλιδη αναφορά της πριν από μερικούς μήνες με κατήγγειλε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και ζητούσε την τιμωρία μου , για τέσσερις αναρτήσεις μου στην ιστοσελίδα μου .

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε ομόφωνα ότι :
« Δεν στοιχειοθετείται πειθαρχικό παράπτωμα, καθώς τα κείμενα και τα σχόλια των δημοσιευμάτων εντάσσονται στην κριτική, αν και ορισμένοι τίτλοι αγγίζουν τα όρια της υπερβολής. Εκρινε όμως δικαιολογημένη την αγανάκτηση του συν. Νοδάρου δεδομένου ότι η Β. Γκουγκουστάμου , φιλοξενούσε μονομερώς στο ρεπορτάζ της απόψεις και σχόλια για το πρόσωπό του χωρίς τη δική του άποψη»

ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ :

Η συγκεκριμένη κυρία εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα ΠΡΩΤΗ του Πύργου Ηλείας. από την οποία απολύθηκα παράνομα τον Ιούλιο του 2008
( υπάρχουν ανακοινώσεις της ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΗ, ΕΣΗΕΠΗΝ ) χωρίς να μου καταβληθούν τα δεδουλευμένα και η αποζημίωσή μου. Αυτό έγινε όταν αποκάλυψα στην εφημερίδα όπου εργάζομαι ( Ελευθεροτυπία ), την προσπάθεια της παράνομης ανέγερσης του δημαρχείου στην Ζαχάρω Ηλείας με τα χρήματα της Αυστραλιανής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους (1.800.000 ευρώ) και του ΕΕΣ (500.000 ευρώ) χωρίς διαγωνισμό και μετά από ενέργειες του δημάρχου , με απευθείας ανάθεση στην εταιρεία FORUM AE . Σημειώνεται ότι ο εκδότης της εφημερίδας «ΠΡΩΤΗ» όπου εργάζεται η κ. Γκουγκουστάμου είναι ο Κωνσταντίνος Λάμπρος και με βάση το καταστατικό που δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβερνήσεως , είναι μέλος του ΔΣ της εταιρείας FORUM AE που έχτιζε χωρίς διαγωνισμό το παράνομο δημαρχείο και κατά συνέπεια έχει άμεση οικονομική σχέση με τον δήμο της Ζαχάρως.

Στην «Ελευθεροτυπία» όπου εργάζομαι μέσα από το ρεπορτάζ αποκάλυψα επίσης τους τελευταίους μήνες και τις παράνομες δραστηριότητες του πρώην αστυνομικού και νυν δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου ο οποίος διώκεται δικαστικά για πλήθος σοβαρών αξιόποινων πράξεων ενώ έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για κάποιες από αυτές.
Ενδεικτικά σας παραθέτω κάποια από τα τελευταία ρεπορτάζ μου :

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=15.09.2008,id=59750120












http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=11.07.2008,id=46301056

Μυστηριωδώς ? με τα παραπάνω, η κ. Γκουγκουστάμου ως εργαζόμενη στην εφημερίδα ΠΡΩΤΗ του Πύργου Ηλείας και καλύπτοντας τον δήμο της Ζαχάρως , καταπατώντας προκλητικά τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας όχι μόνο δεν ασχολήθηκε ποτέ αλλά απέκρυψε και συνεχίζει να αποκρύπτει από την κοινή γνώμη συστηματικά , όλες αυτές τις ειδήσεις για τις οποίες υπάρχουν καταγγελίες και αναφορές από την αντιπολίτευση του δήμου, από τον Συνήγορο του Πολίτη, από τις τοπικές Οικολογικές Οργανώσεις και όλα τα κόμματα. Μάλιστα πολλά από τα θέματα αυτά έχουν απασχολήσει και την Βουλή μετά από σχετικές ερωτήσεις βουλευτών.

Με τις υγείες σας κυρία Γκουγκουστάμου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ