ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ


ΟΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Δεν πρόλαβαν καλά- καλά να κλείσουν οι κάλπες και οι οσφυοκάμπτες της εξουσίας , εκδότες, δημοσιογράφοι «παπαγαλάκια» , επιχειρηματίες , επαγγελματίες πολιτικάντηδες και υπηρέτες των οικονομικών συμφερόντων και της διαπλοκής , άρχισαν να γλύφουν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ξεχνώντας τον ρόλο τους στα χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσιογράφοι που ασκούσαν κριτική με εντολή των «αφεντικών τους» στο ΠΑΣΟΚ και στα κόμματα της αντιπολίτευσης, εξυμνώντας τα κατορθώματα της Νέας Δημοκρατίας , άθλιοι κονδυλοφόροι διορισμένοι σε γραφεία Τύπου με παχυλούς μισθούς, παρουσιάζονται σήμερα ως …ειδικοί ΠΑΣΟΚολόγοι …και με αναλύσεις και σχόλια γλύφουν εκεί που έφτυναν πριν από μερικές ημέρες , προσδοκώντας την εύνοια της νέας κυβέρνησης με σκοπό το προσωπικό τους όφελος.

Παρατρεχάμενοι στα πολιτικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, πρόσωπα που φλερτάριζαν με την ακροδεξιά , τυχοδιώκτες εργολάβοι, λαμόγια της διαπλοκής που ροκάνισαν το δημόσιο χρήμα μέσα από παράνομες διαδικασίες , φασίστες με αριστερό…παρελθόν που καταπάτησαν προκλητικά τα δικαιώματα των εργαζομένων, γλοιώδεις τύποι με την έξωθεν καλή εικόνα … εμφανίζονται σήμερα ως μετανοιωμένες παρθένες να κριτικάρουν το κόμμα που μέχρι χθες έκαναν τις δουλειές τους και να γλύφουν το ΠΑΣΟΚ προσπαθώντας να αποκτήσουν προσβάσεις και …κονέ.

Αιώνιοι μιζαδόροι της εξουσίας που δεν διστάζουν να πατήσουν επί πτωμάτων για να αυξήσουν τα κέρδη τους, επιχειρούν σήμερα να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη με ψευτιές και αθλιότητες εμφανιζόμενοι ως σωτήρες της Ηλείας…

Είναι τα ίδια πρόσωπα που μετά τις πυρκαγιές δεν είδαν και δεν άκουσαν τον πόνο και την δυστυχία των χιλιάδων πυρόπληκτων κατοίκων.
Είναι τα ίδια πρόσωπα που με εντολή τους , αποσιωπήθηκαν τα αιτήματα των πολιτών επειδή αυτά έρχονταν αντιμέτωπα με το προσωπικό τους συμφέρον.
Είναι εκείνοι που αποφάσιζαν και διάταζαν για το ποιος εργολάβος που και πότε θα πάρει ένα κομμάτι από την πίτα του δημόσιου χρήματος.
Είναι εκείνοι με μαφιόζικους τρόπους επιχείρησαν να φιμώσουν τις ελευθεροτυπία και την ελευθερία του λόγου.
Είναι εκείνοι που θέλησαν να ροκανίσουν τη βοήθεια προς τους πυρόπληκτους.
Δεν είναι κρυφά πρόσωπα.
Θα τους δείτε και σήμερα να περιφέρονται στα πολιτικά γραφεία , αυτή τη φορά του ΠΑΣΟΚ, με σκοπό να κάνουν γνωριμίες για να συνεχίσουν τις λαμογιές και το ροκάνισμα του δημοσίου χρήματος.

Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν το άθλιο έργο τους ?



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ