ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΗΛΕΙΑ : ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑΣ !




ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ "ΡΟΖ ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΣ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΗΕΠΗΝ 

«ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ …ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ»  

http://www.koutipandoras.gr/?p=24961 


*** Μετά τον σάλο και την διάψευση της Αστυνομίας η ΠΑΤΡΙΣ "κατεβασε" το ροζ ρεπορταζ και το αντικατέστησε με αλλο επιμένοντας όμως στα εσώρουχα της κατηγορούμενης !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : Μάκης Νοδάρος

Η από καιρό χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας στην Ηλεία πήρε ξαφνικά  και ροζ απόχρωση…προβάλλοντας και πανελλαδικά της κατάντια της !

Μια από τις λεγόμενες σοβαρές ημερήσιες εφημερίδες της Ηλείας,  η «Πατρίς»,  στην ηλεκτρονική της έκδοση που μπορείτε να δείτε εδώ : http://www.patrisnews.com/news_details.php?id=11981 εκτός από τις λεπτομέρειες του εγκλήματος με θύμα τον άτυχο  ιερέα που περιγράφει , προχώρησε σε απίστευτες  «πικάντικες αποκαλύψεις» , προσβάλλοντας βάναυσα τον ρόλο των δημοσιογράφων, την αποστολή τους και τους κώδικες δημοσιογραφικής δεοντολογίας των ενώσεων .  

Ο …άγνωστος συντάκτης του σχετικού ρεπορτάζ, επικαλούμενος  «αστυνομικές πηγές» , αναφέρεται στα …κόκκινα εσώρουχα της παπαδιάς , τους ερωτικούς της συντρόφους και την ερωτική επαφή που ήθελε τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα δίνοντας διεγερτικές ουσίες στους εραστές της για να ανταπεξέλθουν…

Τρία παιδία είχαν ο συχωρεμένος ο παπάς με την κατηγορούμενη σήμερα για την δολοφονία του , σύζυγό του , εκ των οποίων το ένα ανήλικο , μόλις 12 ετών !
Σήμερα λοιπόν αυτά τα παιδιά , έμαθαν από τον άγνωστο συντάκτη της εφημερίδας «Πατρις» του Πύργου Ηλείας,  ότι η μητέρα τους εκτός από ηθικός αυτουργός στη δολοφονία του πατέρα τους ήταν και σεξομανής ! φορούσε κόκκινα εσώρουχα και έδινε βιάγκρα στους εραστές της . Κι όλα αυτά με βάση πάντα τις αστυνομικές πηγές…

« Η αστυνομία δεν έδωσε ποτέ σε δημοσιογράφους τέτοιες πληροφορίες . Αυτά που μου λέτε είναι απίστευτα…» - ανέφερε πριν λίγο στο www.mnodaros.blogspot.gr ο αστυνομικός διευθυντής Ηλείας Δημήτρης  Αλεξόπουλος.

« Αυτά που λέτε είναι ανεπίτρεπτα . Δεν τα πιστεύω… Η αστυνομία ποτέ δεν έδωσε τέτοιες πληροφορίες σε δημοσιογράφους και ποτέ δεν μίλησε για τέτοια πράγματα.   Είναι ντροπή…» - ανέφερε οργισμένος ο διοικητής της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

« Αυτό ονομάζεται «δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας» και είναι καταδικαστέο . Σε καμιά περίπτωση δεν είναι αποδεκτή αυτού του είδους η δημοσιογραφία , από τους επαγγελματίες δημοσιογράφους που σέβονται τον εαυτό τους, τους αναγνώστες  και το επάγγελμα που κάνουν. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας της ΕΣΗΕΠΗΝ και όλων των δημοσιογραφικών ενώσεων της χώρας καθώς και με το δικαίωμα του κατηγορουμένου στην προσωπική του ζωή. Είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο να γράφονται τέτοια πράγματα για μια γυναίκα, όσο βαριές κατηγορίες και να αντιμετωπίζει την στιγμή μάλιστα που είναι μητέρα τριών παιδιών εκ των οποίων το ένα ανήλικο…» - δήλωσε στο www.mnodaros.blogspot.gr ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Απόστολος Βουλδής.

«Δυστυχώς αυτή η δημοσιογραφία πουλάει και μαζί ξεπουλιέται …» - μου έγραψε πριν λίγο στο Twitter ο καλός συνάδελφος Γιάννης Κείσογλου θέλοντας να σχολιάσει όλα αυτά.

Δίκιο δεν έχει ? 

*** Μετά τον σάλο και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το ρεπορτάζ της ...κλειδαρότρυπας ! οι αρμόδιοι της ηλεκτρονικής έκδοσης της "ΠΑΤΡΙΣ" άλλαξαν το κείμενο αφαιρώντας τα περί βιάγκρα ! κλπ αλλά διατηρώντας τα σχόλια περί εσωρούχων παθους της κατηγορούμενης . 

ΤΟ ...ΡΟΖ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΔΗΘΕΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ...
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ...

1 σχόλιο:

Δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδων είπε...

Και όμως δυστυχώς αυτή η δημοσιογραφία πουλάει. Ευθύνη σαφώς και φέρουν κάποιοι "δημοσιογράφοι" αλλά και το αναγνωστικό κοινό που ζητά τέτοιου είδους και επιπέδου ενημέρωση

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ