ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Προμήθειες αλά γερμανικά και στο μετρό της ΑΘήνας

ΠΛΗΡΩΣΕ ΒΛΑΚΑ ΛΑΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...

Με βαλίτσες μεταφέροταν τα χρήματα
 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=266130
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικό Spiegel, θυγατρική των γερμανικών σιδηροδρόμων φαίνεται ότι πλήρωσε τριακόσιες χιλιάδες ευρώ προμήθειες στην κατασκευή του μετρό της Αθήνας.

 

Η εισαγγελία της Φρανκφούρτης διενεργεί έρευνα από τον περασμένο Απρίλιο και είναι έτοιμη να αποδώσει ευθύνες στους εμπλεκόμενους, μεταξύ των οποίων φαίνεται ότι είναι η Siemens και η θυγατρική Deutsche Bahn International (DBI). Σύμφωνα με το γερμανικό δημοσίευμα, πάνω από τριανταοχτώ 38 στελέχη της εταιρίας, μεταξύ των οποίων και δύο πρώην διευθύνοντες σύμβουλοί της, θα αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες της απάτης και της δωροδοκίας. Εκτός από την Ελλάδα, οι γερμανικές προμήθειες που αγγίζουν εκατομμύρια ευρώ, φαίνεται ότι έχουν φτάσει μέχρι την Ταϊλάνδη, τη Ρουάντα, την Αλγερία και τη Λιβύη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ