ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΤΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΜΙΑΣ ΕΙΔΗΣΗΣ




ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΘΛΙΟ ΝΟΜΟ

Ο θρήνος των δεκάδων οικογενειών που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το καλοκαίρι του 2007 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ για κάποιους , στον νομό των «εργολάβων».


Οι ευθύνες των τοπικών και υπηρεσιακών παραγόντων όπως αυτές περιγράφονται στα κατηγορητήρια και στην Δικαστική έρευνα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ για κάποιους , στον νομό της αρπαχτής…

Το κλάμα του άμοιρου πατέρα που έχασε τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του,  την σύζυγό του και την μητέρα του μέσα στις φλόγες αλλά και η επιθυμία του να δει τους υπαίτιους της τραγωδίας να τιμωρούνται , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ για κάποιους , στον νομό της αθλιότητας .

Η δίκη των υπαιτίων της τραγωδίας , με βάση το κατηγορητήριο, που θα γίνει στις 2 Ιουνίου 2011 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ  για κάποιους , στον νομό του επαγγελματικού κουκουλώματος των καραμπινάτων παρανομιών.

Αυτή είναι η Ηλεία μας. Και αυτοί είναι οι κουμανταδόροι της κατάστασης . Γνωστοί στην πιάτσα από παλιά...

Μια βόλτα στην σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου και μια προσεκτική ματιά στα καταστατικά και στις συνθέσεις κάποιων των εταιρειών , είναι αρκετή για να καταλάβει κάποιος την γενικότερη εικόνα της διαπλοκής , της αθλιότητας και της οργανωμένης αρπαχτής που πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια από τους κύκλους που επιβάλλουν την λογοκρισία και την σιωπή .



*** Για να μη παρεξηγηθούμε , δεν υπονοούμε κάτι για τα άτομα που δικάζονται ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=14/04/2011&id=267153 αλλά για εκείνους που χαρακτήρισαν την είδηση ως μη υπαρκτή …     

ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

.....ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ