ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Αφήστε Κιάτο τις πινακίδες



ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=12/04/2011&id=266366

Την έντονη αντίδραση δεκάδων μελών οδηγών Ι.Χ. του κινήματος «Δεν πληρώνω» προκάλεσε η ενέργεια του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας να αφαιρεί τις τελευταίες ημέρες, τις πινακίδες από τα οχήματα και να επιβάλλει κλήσεις στους πολίτες που δηλώνουν άρνηση να πληρώσουν διόδια στο Ζευγολατιό.

Οπως έγινε γνωστό, 100 περίπου άτομα του κινήματος «Δεν πληρώνω» συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στις 11 το βράδυ έξω από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας στο Κιάτο, απαιτώντας να τους επιστραφούν οι πινακίδες και να διαγραφούν τα πρόστιμα που παρανόμως -όπως καταγγέλλεται από τα μέλη του κινήματος- επιβάλλουν οι αστυνομικοί της Κορινθίας.

Οπως λέει η Αστυνομία - δέκα λεπτά αργότερα, 20 από αυτούς εισέβαλαν στο τμήμα και αφού προξένησαν μικρές υλικές ζημιές βρήκαν στο αρχείο της Υπηρεσίας περίπου 1.000 κλήσεις, τις πήραν μαζί τους στο προαύλιο της Αστυνομίας, έβαλαν φωτιά και τις έκαψαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συγκεντρωθέντες απαιτούσαν από τον αστυνομικό σκοπό την επιστροφή στοιχείων κυκλοφορίας (αδειών κυκλοφορίας, πινακίδων κυκλοφορίας, αδειών ικανότητας οδήγησης), τα οποία έχουν αφαιρεθεί από παραβάτες για άρνηση καταβολής τελών διοδίων.
Αναζητούνται

Ομως προτού καταφθάσουν οι ενισχυτικές αστυνομικές δυνάμεις, άτομα από τους συγκεντρωμένους μπήκαν στο τμήμα και αφαίρεσαν από την αρχειοθήκη αντίτυπα πράξεων βεβαίωσης παράβασης, τα οποία έκαψαν στον προαύλιο χώρο, ενώ στη συνέχεια όλοι μαζί αποχώρησαν. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι άγνωστοι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και υπεξαγωγή εγγράφων από το τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Για προβοκάτσια και για μεθοδευμένη προσπάθεια ενοχοποίησης και κατασυκοφάντησης των χιλιάδων ενεργών πολιτών που αρνούνται να πειθαρχήσουν στην εισπρακτική λογική των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, κάνουν λόγο τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» και συνδέουν το περιστατικό με το πρόσφατο επεισόδιο μελών του κινήματος με το βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη που φέρεται να προπηλάκισε κοπέλα-μέλος του κινήματος.

Συλλήψεις

Αργά χθες το απόγευμα στην επίσημη ιστοσελίδα του κινήματος «Δεν πληρώνω» http://denplirono.wordpress.com/ ανακοινώθηκε ότι η Ασφάλεια Αθηνών συνέλαβε στο σπίτι του το μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού των Επιτροπών Αγώνα «Δεν πληρώνω», Λεωνίδα Παπαδόπουλο, ο οποίος και αφέθηκε ελεύθερος μετά τις έντονες διαμαρτυρίες άλλων μελών του κινήματος.

Τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» κατήγγειλαν χθες στην «Ε» τη σύλληψη από την Αστυνομία στην Πάτρα μιας φοιτήτριας που συμμετέχει στην κίνηση με το αιτιολογικό ότι βρισκόταν στα επεισόδια του Κιάτου. *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ