ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΒΙΑΣ ΣΤΟ "ΦΡΑΟΥΛΟΚΡΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Η ΜΑΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ 
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΙΩΠΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ;

Ελάχιστες ημέρες μετά τον μαφιόζικο ξυλοδαρμό του φωτορεπόρτερ και του δημοσιογράφου  του «Βήματος» στο «φραουλοκράτος» της Μανωλάδας Ηλείας,  άλλο ένα κρούσμα βίας και ρατσισμού , αυτή τη φορά , απέναντι σε αλλοδαπούς εργάτες γης που εκδηλώθηκε χθες απέδειξε  για μια ακόμη φορά ότι στην συγκεκριμένη περιοχή έχει καταλυθεί κάθε έννοια νομιμότητας με την προκλητική ανοχή των τοπικών παραγόντων και των αρμοδίων υπηρεσιών.
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ "ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ" - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://www.iliatora.gr/news_details.php?id=5628
 
Τον θεώρησε ζωοκλέφτη και τον έδεσε !

Πισθάγκωνα έδεσε έναν 17χρονο Ρουμάνο, ένας 33χρονος κτηνοτρόφος στη Μανολάδα, επειδή όπως υποστήριξε στην Αστυνομία, μαζί με έναν 19χρονο ομοεθνή του, αποπειράθηκαν να κλέψουν γίδες και πρόβατα από το στάβλο του. Σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr...
... το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα. Περίπου στις 9 π.μ. οι δύο Ρουμάνοι, ο 17χρονος μαζί με τον 19χρονο φίλο του, περνούσαν μέσα από το περιφραγμένο κτήμα του 33χρονου, προκαλώντας την οργή του. Εκείνος θεώρησε πως πήγαν να κλέψουν τα ζωντανά από το στάβλο του και τους κυνήγησε. Κατάφερε να πιάσει τον 17χρονο, τον οποίο και έδεσε με σχοινί και στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία, ενώ ο 19χρονος έφυγε τρέχοντας πανικόβλητος.

Μετά την προσαγωγή του 17χρονου στο Αστυνομικό Τμήμα, παρουσιάστηκε και ο 19χρονος φίλος του. Ο 33χρονος είπε στους αστυνομικούς τη δική του εκδοχή για το θέμα, επιμένοντας πως οι δύο αλλοδαποί είχαν σκοπό να τον κλέψουν. Οι Ρουμάνοι από την άλλη πλευρά επέμεναν πως περνούσαν μέσα από τα χωράφια για να επισκεφθούν ομοεθνείς τους στην περιοχή.

Τελικά αφού κατατέθηκαν μηνύσεις από τις δύο πλευρές οι διαφορές των τριών ανδρών, που αφέθηκαν ελεύθεροι, θα λυθούν όπως φαίνεται στα δικαστήρια.

***Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρόμοιο περιστατικό βίας και ρατσισμού σε βάρος αλλοδαπών εργατών γης είχε εκδηλωθεί όπως είχε αποκαλύψει η «Ε» και  τον Ιούνιο του 2009. Θύματα των ντόπιων τσιφλικάδων τότε ήσαν δύο εργάτες από το Μπαγκλαντές που βίωσαν την φρίκη καθώς  ξυλοκοπήθηκαν άγρια από ντόπιους αγρότες και στην συνέχεια σύρθηκαν δεμένοι σαν τα ζώα στο κέντρο της Μανωλάδας πίσω από μηχανή μεγάλου κυβισμού  επειδή θεωρήθηκε ότι  έκλεβαν αρνιά από τη στάνη τους των βασανιστών τους . Κλοπή που όμως ουδέποτε δηλώθηκε  στην Αστυνομία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ