ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2007

ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΟΚΑΜΕΡΕΣ


«ΠΑΤΑΞΗ εγκληματικότητας» επικαλείται ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου
ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ...ανοιχτές οι κάμερες

ΚλειστόνΔημόσιο, Σχολεία, Δικαστήρια, Ταμεία, Νοσοκομεία (πλην επειγόντων περιστατικών), ΔΕΚΟ, Πανεπιστήμια, Τράπεζες, Δήμοι, Ιατρεία, Οδοντιατρεία, Φαρμακεία, Δικηγορικά γραφεία, Συμβολαιογραφεία, Τεχνικά γραφεία, Βιομηχανίες, Οικοδομές, Ιδιωτικές εταιρείες
Δεν κινούνταιΜπλε λεωφορεία, Τρόλεϊ, Τρένα, Πλοία, Αεροπλάνα (όλα)
«Πράσινη ζώνη»Λειτουργούν 10 π.μ. - 3 μ.μ. Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικός (για διευκόλυνση της συγκέντρωσης των συνδικάτων)

Συγκεντρώσεις 12ης Δεκεμβρίου11 π.μ. Πεδίον ΑρεωςΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΟΤΟΕ, Ολυμπιακή, ΟΤΕ, Δάσκαλοι, Καθηγητές, Μηχανικοί, Δημοσιογράφοι, Δικηγόροι, Επαγγελματοβιοτέχνες (ΓΣΕΒΕ), Εμποροι (ΕΣΕΕΕ)10 π.μ. Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Δημαρχείο)Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ κ.ά.)

Μόνον οι χαφιεδοκάμερες θα λειτουργούν αύριο, ημέρα γενικής απεργίας. Πριν κατατεθεί η διάταξη για τον «Μεγάλο Αδελφό», η κυβέρνηση στρέφει τις κάμερες στους απεργούς για την «πάταξη της εγκληματικότητας», όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου. Τα συνδικάτα, οι σύλλογοι των επιστημόνων, οι φορείς των εμπόρων και των βιοτεχνών, οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι αντιστέκονται στα κυβερνητικά σχέδια για τις συντάξεις. Η ΓΣΕΕ αναμένει ότι θα γίνει η μεγαλύτερη κινητοποίηση των τελευταίων χρόνων.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 11.12.2007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ