ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007

ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ...




Ολοι μας έχουμε διαβάσει και ακούσει κατά καιρούς για τους επίορκους …απλούς εφοριακούς υπαλλήλους σε Δ.Ο.Υ που με διάφορα τεχνάσματα και εκβιασμούς «τα παίρνουν χοντρά » από τους επαγγελματίες βασιζόμενοι στη δαιδαλώδη φορολογική νομοθεσία.

Τι γίνεται όμως οταν το πρόσωπο που διώκεται για κακούργημα και παραπέμπεται σε δίκη , λόγω της εμπλοκής του σε καραμπινάτο οικονομικό σκάνδαλο μερικών εκατομμυρίων ευρώ, είναι ο τοποθετημένος από την κυβέρνηση της Ν.Δ . ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗΣ υπηρεσίας του Υπουργείου Οικονομικών κάπου στη Πελοπόννησο?

Πόσο ηθικό είναι να βρίσκεται ακόμη στην θέση του και μάλιστα με την ιδιότητα του προϊσταμένου την στιγμή που αντιμετωπίζει – με βάση το κατηγορητήριο - βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος?

Απίστευτο ε? Και όμως αληθινό… Κάντε λιγάκι υπομονή …
Θα σκάσει και αυτή η βόμβα… !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ