ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2007

ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ RAP ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ : http://www.youtube.com/watch?v=lwHesbzwgoc


Το βίντεο του Ολλανδού ράπερ Raymzter «maak lawaai» («κάντε θόρυβο», στέλνει αντί για κάρτα ευχών το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού στους αρμόδιους της χώρας μας .

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.youtube.com/watch?v=lwHesbzwgoc μπορεί κάποιος να δει το συγκεκριμένο βιντάκι το οποίο όπως γράφει ο Ολλανδός σκηνοθέτης του, Aldo Smit, «αυτό το βίντεο γυρίστηκε για τη Διεθνή Αμνηστία στην Ελλάδα, τη πιο δημοφιλή ευρωπαϊκή χώρα διακοπών των Ολλανδών. Το βίντεο γυρίστηκε μόλις 30 λεπτά από την Αθήνα [σημ. ΕΠΣΕ – μάλλον στον καταυλισμό Ρομά Ελευσίνας].

« Έχω γυρίσει τον κόσμο πολλές φορές, έχω πάει σε μέρη όπως το Νέο Δελχί στην Ινδία, το Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία, κτλ. αλλά η Ελλάδα αποτελεί μέρος της Ευρώπης. Υπάρχει τόση κρυμμένη φτώχεια. Αυτά τα παιδιά Ρομά δεν έχουν τίποτε, δεν έχουν μέλλον, δεν πάνε σχολείο, δεν έχουν καμιά τύχη. Έπαθα σοκ όταν έφτασα εκεί. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά στις συνθήκες ζωής αυτών των ανθρώπων και εκείνες σε άλλων τριτοκοσμικών χωρών. Αυτοί οι άνθρωποι είναι θύματα διακρίσεων και ουσιαστικά δεν υπάρχουν (δεν έχουν ταυτότητες ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο). Για’ αυτό «Κάντε Θόρυβο Κατά Του Ρατσισμού!» .- αναφέρει ο Ολλανδός σκηνοθέτης.

1 σχόλιο:

kavouraki είπε...

πολυ έξυπνη η ιδέα τους.
Υ.Γ. Πάντως, εγώ περιμένω και ερωτήσεις από την Ηλεία για τον Τσίπρα. Είμαι σίγουρη ότι έχεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ