ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη, 3 Ιουνίου 2008

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ


Ιονία Οδός: Πολίτες και φορείς ζητούν νέα χάραξη
Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
Οχι στην καταστροφική για το οικοσύστημα του Καϊάφα δυτική χάραξη της Ιονίας Οδού, είπαν χθες εκατοντάδες πολίτες και φορείς από την Ηλεία, στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε ο περιβαλλοντικός σύλλογος Ζαχάρως «Αντώνης Τρίτσης».
«Εχουμε κινήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και το θέμα του Καϊάφα το έχουμε φέρει εκεί που του αρμόζει. Εχουμε απευθυνθεί σε υπερεθνικούς οργανισμούς και είναι θέμα ευρωπαϊκό, καθώς αφορά την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η αίτηση ακύρωσης της χάραξης συζητείται 4 Ιουνίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας και έχουμε καταθέσει παράλληλα και ασφαλιστικά μέτρα, ενώ αυτό που επιδιώκουμε είναι να καλέσουμε τις αρμόδιες αρχές για το δίκιο που έχουμε και δεν τασσόμαστε κατά του έργου, αλλά κατά της συγκεκριμένης χάραξης», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Αγραπιδάς.
Τα μέλη του περιβαλλοντικού συλλόγου Ζαχάρως κατήγγειλαν επίσης μια σειρά από εξ ίσου σοβαρά θέματα, όπως η ρύπανση της λίμνης Καϊάφα από το αποχετευτικό σύστημα της Ζαχάρως και των παρόχθιων οικισμών, η αλόγιστη και παράνομη αμμοχαλικοληψία στους ποταμούς Νέδα και Ακίδα, η καύση των σκουπιδιών στην παράνομη χωματερή του δήμου, καθώς επίσης η υλοτόμηση των καμένων δέντρων, που αναμένεται να ξεκινήσει αυτές τις ημέρες, στο δάσος του Καϊάφα.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 03/06/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ