ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2009

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΤΡΕΛΟΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ;

Δέκα μήνες μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκα από αγνώστους πληρωμένους μπράβους έξω από την οικία μου στα Λεχαινά Ηλείας - http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=24.10.2008,id=74686240 - και ελάχιστες ώρες μετά την δημοσιοποίηση στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» όπου εργάζομαι, αποκαλυπτικού ρεπορτάζ βασιζόμενου στην Διάταξη της αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Πύργου Μαρίας Παπαγιαννίδου, για την παράνομη ανέγερση του δημαρχείου της Ζαχάρως με τα χρήματα της Αυστραλιανής κυβέρνησης που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους - http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=10/08/2009&id=71617 - άγνωστο άτομο εντοπίστηκε αρχικά από εμένα και μετά από τους γείτονες να βρίσκεται και να περιφέρεται έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένω .

Ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και στην συνέχεια το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών , περιπολικό του οποίου με έναν αστυνομικό μετέβη στο σημείο όπου βρισκόταν το άγνωστο άτομο. Ο αστυνομικός ζήτησε παρουσία μου τα στοιχεία του συγκεκριμένου ατόμου αλλά αυτό αρνήθηκε να δώσει .

Στην συνέχεια διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω άτομο ήταν ο Δ.Κ. ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ που είχε συνταξιοδοτηθεί πριν από δύο χρόνια και το οποίο κατά την αστυνομία εμφάνιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ο αστυνομικός του ΑΤ Λεχαινών τον επιβίβασε στο περιπολικό και τον μετέφερε στο ΑΤ Ανδραβίδας για «προστατευτική φύλαξη».

Ερευνώντας το Αρχείο μου έκπληκτος διαπίστωσα ότι το εν λόγω άτομο είχε εμπλακεί, στην περίεργη υπόθεση της κλοπής των χιλίων δενδρυλλίων χασίς τον Απρίλη του 2005 που φύλαγαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αμαλιάδας στα όρια των δημοτικών διαμερισμάτων Οινόης και Εφύρας .
http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=04.05.2006,id=65054748
Υπόθεση που είχα αποκαλύψει με ρεπορτάζ στην Ελευθεροτυπία. Το όνομά του μάλιστα περιέχεται στο 52/2006 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Το περίεργο αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην γενικότερη προσπάθεια τρομοκράτησή μου από τον υπόκοσμο και τους γνωστούς- άγνωστους κύκλους της διαφθοράς και της διαπλοκής στην Ηλεία που τόσα χρόνια δρουν ανεξέλεγκτα καλυπτόμενοι πίσω από τις πλάτες κομματικών και ισχυρών οικονομικών παραγόντων …

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΛΕΣ ΜΩΡΕ?ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΑΡΧΙΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑΣΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΝΤΕ....ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΜΕΤΑ?ΓΙΑΥΤΑ ΛΕΣ?

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ