ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΖΑΚΥΝΘΟΣ : ΜΠΟΧΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ


Μαύρες σημαίες για τους μισθούς στον Δήμο Ζακύνθου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 8.4.2010
Με μαύρες σημαίες και με ένα πανό που γράφει «φέρτε πίσω τα κλεμμένα» συνεχίζουν την κατάληψη στο δημαρχείο της Ζακύνθου οι 140 μόνιμοι υπάλληλοι του δήμου, που παραμένουν απλήρωτοι λόγω οικονομικών οφειλών του δήμου προς τις τράπεζες।
Από προχθές η κατάσταση φαίνεται ότι οδηγείται στα άκρα, καθώς οι υπάλληλοι αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, προχωρώντας σε απεργία επ' αόριστον। Δημοτικοί σύμβουλοι ανέφεραν στην «Ε» ότι πίσω από την οικονομική δυσπραγία του Δήμου Ζακύνθου κρύβονται οι σοβαρότατες οικονομικές ατασθαλίες της προηγούμενης δημοτικής αρχής, η οποία έλαβε με παράνομο τρόπο από διάφορες τράπεζες δάνεια συνολικού ποσού άνω των 20 εκατ। ευρώ। Τα συγκεκριμένα χρήματα εξαφανίστηκαν, οι εμπλεκόμενοι προσπάθησαν πριν από δύο χρόνια να ανατινάξουν με εκρηκτικά την οικονομική υπηρεσία του δήμου για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, αλλά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή. Οπως έγινε γνωστό, εξ αιτίας εκείνων των δανείων οι τράπεζες δεσμεύουν κάθε ποσό που προορίζεται για τα ταμεία του δήμου με αποτέλεσμα αυτό να παραμένει με μηδενικό υπόλοιπο... Σημειώνεται ότι μεταξύ των απλήρωτων υπαλλήλων βρίσκονται και δεκάδες καθαρίστριες των παιδικών σταθμών του νησιού.


Μ. ΝΟΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ