ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΗΤΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ !



ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ , ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ , ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ , ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ...ΧΑΙΡΕΣΤΕ !
ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : ΕΝΝΕΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010
Απίστευτες διαστάσεις λαμβάνει η ασυδοσία στο «κράτος» του Δήμου Ζαχάρως Ηλείας, το οποίο, παρά τις συνεχείς αποκαλύψεις που έφτασαν μέχρι και τη Βουλή, εξακολουθεί να λειτουργεί υπό το προκλητικό και ιδιότυπο καθεστώς παρανομίας και ατιμωρησίας των αιρετών εκπροσώπων που εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς।

Χθες δύο δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ο Χαράλαμπος Σαντάρμης και η Βασιλική Κανελλοπούλου, κατήγγειλαν εγγράφως με προσφυγή τους προς τον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ότι από τη δημοτική αρχή της Ζαχάρως επιχειρείται παράνομα να δοθεί το ποσό των 26.340 ευρώ ως αμοιβή για τη φιλοξενία μεγάλου αριθμού ατόμων το 2007 στον αλλοδαπό (!) ενοικιαστή της χαρακτηρισμένης από τις αρμόδιες υπηρεσίες αυθαίρετης ξενοδοχειακής μονάδας του δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου. Το ποσό εγκρίθηκε πρόσφατα κατά πλειοψηφία με την 37/2010 απόφαση της δημαρχιακής επιτροπής.

«Η δαπάνη στην ξενοδοχειακή μονάδα του δημάρχου Ζαχάρως ουδέποτε έγινε», τονίζουν στην αναφορά τους ο κ. Σαντάρμης και η κ. Κανελλοπούλου, και σημειώνουν ότι αυτή «ουδέποτε ενεγράφη ούτε στον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2007 αλλά ούτε και ως οφειλή στον προϋπολογισμό του 2008...». Μάλιστα τονίζουν ότι τη συγκεκριμένη δαπάνη έχει απορρίψει κατ' επανάληψη στο παρελθόν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αλλά εν τούτοις ο δήμαρχος επιμένει και θέλει να την περάσει παράνομα. Για τη συγκεκριμένη δαπάνη έχει υποβληθεί στις 3 Απριλίου 2008 μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα Εφετών Πατρών από την αντιπολίτευση του δήμου.

«Καταγγέλλω δημόσια ότι με τη μέθοδο των δήθεν οφειλών του Δήμου Ζαχάρως κατά την περίοδο των πυρκαγιών του 2007 και το αμέσως επόμενο διάστημα των 2-3 μηνών στήθηκε ένα μεγάλο φαγοπότι με αποδέκτες κυρίως την ξενοδοχειακή μονάδα συμφερόντων της οικογένειας του δημάρχου, όπου ξαφνικά εμφάνισε να διεκδικεί 9.900 ευρώ το Μάρτη του 2008 από τον δήμο για δήθεν φιλοξενία ατόμων που είχαν έρθει προκειμένου να βοηθήσουν στην αποκατάσταση, ενώ μέχρι τότε ουδεμία αναφορά είχε γίνει για τέτοιου είδους φιλοξενία και ως εκ τούτου οφειλή», δήλωσε στην «Ε» ο δημοτικός σύμβουλος Χ. Σαντάρμης και πρόσθεσε ότι πρόκειται για καραμπινάτο σκάνδαλο.

Χθες έγινε γνωστό ότι η Πολεοδομία της Ζαχάρως, παρά τις συνεχείς έγγραφες οδηγίες της Διεύθυνσης Πολεοδομίας της Ν.Α. Ηλείας, αρνείται να αναστείλει τις χαρακτηρισμένες από τις αρμόδιες αρχές άκυρες οικοδομικές άδειες της αυθαίρετης ξενοδοχειακής μονάδας του δημάρχου μέσα στον Καϊάφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ