ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη, 1 Απριλίου 2010

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ


Ηχηρή απάντηση στο παρακράτος της Ζαχάρως Ηλείας και στους πληρωμένους "κονδυλοφόρους - λαμόγια" έδωσε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας .


Μετά από ακροαματική διαδικασία που κράτησε πέντε περίπου ώρες το δικαστήριο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ τον εργολάβο και ιδιοκτήτη των μηχανημάτων ο οποίος ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ και την εντολή του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Αθώος κηρύχθηκε ο οδηγός του οχήματος.


Σε ξεχωριστή δίκη θα παραπεμφθούν οι δύο αντιδήμαρχοι που με προκλητικό τρόπο έδιναν εντολές για την κατεδάφιση των σπιτιών.


Η σημερινή δικαστική απόφαση είναι ουσιαστικά μια ακόμη επίσημη καταδίκη του παρακράτους της Ζαχάρως Ηλείας το οποίο με την ανοχή των αρμοδίων υπηρεσιών και των κυβερνητικών παραγόντων , προηγούμενων και νυν… έχει καταλύσει κάθε έννοια νομιμότητας τρομοκρατώντας τους πολίτες .


Ας θυμηθούμε για μια ακόμη φορά τον κουμπουροφόρο δήμαρχο που πυροβολούσε δημόσια , τις απειλές κατά της ζωής των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης αλλά και τις απειλές κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Ας θυμηθούμε επίσης ότι το περασμένο καλοκαίρι κυκλοφορούσαν στην Ζαχάρω μπλουζάκια με το επίσημο έμβλημα του Δήμου Ζαχάρως και με ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ…που έκανε λόγο για ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ…

ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ;

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ