ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΗΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΔΡΕΣ !

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΗΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ...

Ποιος βουλευτής διέκοψε τον Παπανδρέου για να τον διορθώσει για Ελληνικά του και μετά έφαγε το κράξιμο από τον πρωθυπουργό όταν τον είπε Έλληνα της διασποράς;
Ο βουλευτής της Ν.Δ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ :
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_3894.html
Κώστας Τζαβάρας! Καλά πριν πείτε την κοτσάνα σας μήπως πρέπει να σκέφτεστε; Το θέμα είναι πως μιλάει ο Παπανδρέου τα Ελληνικά του; Το ξέρουμε ότι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα και τι έγινε; Θα βάλουμε τον Ζουράρι να κυβερνήσει για να μιλάει καλά Ελληνικά; Και εσύ ρε Τζαβάρα που τα μιλάς καλά τα Ελληνικά τι έχεις κάνει στην πολιτική σου καριέρα;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Νομίζει ότι βρίσκεται στην Ηλεία. Πουλάει τσαμπουκά στη βουλή λες και είναι ο απόλυτος άρχοντας όπως τον θεωρούν μερικά λαμόγια-τρωκτικά-γλυψηματίες-έρπετα-γυμνοσάλιαγκοι στην περιφέρειά του.
Νομίζει ότι βρίσκεται ακόμα στην εποχή των μαγκουροφόρων.
Αυτός το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να προστατεύει και να κουκουλώνει τις παρανομίες στην Ηλεία. Όπου νάναι όμως έρχεται ο εισαγγελέας και θα φανεί ο ρόλος του. Με τέτοιους συνεργάτες περιμένει ο Σαμαράς να γίνει προθυπουργός.

Ανώνυμος είπε...

Μάκη, στις 14 Μαίου σε πρωϊνή εκπομπή του σταθμού ΘΕΜΑ FM είχαν τηλεφωνικά καλέσει αυτόν τον ανεκδιήγητο τον Τζαβάρα (Να τον χαίρονται όλα τα λαμόγια της Ηλείας που τον εξέλεξαν). Τι είπε ο άνθρωπος δεν λέγεται. Αν βρεις την εκπομπή άκουσέ την και θα φρύξεις.
Ρε αυτός νομίζει ότι είναι ο Μεγαλέξανδρος.
Βέβαια οι δυό δημοσιογράφοι τα πήραν από αυτά που έλεγε και τον ξεφτύλισαν στην κυριολεξία. Τα μηνύματα δε των ακροατών που έφτασαν στον σταθμό δεν περιγράφονται. Τί γιαούρτοστον, τι κλείστε τον ρε ε ε ε ε , τι δεν ντρέπεται ο άχρηστος καιπολλά άλλα.
Αυτός νομίζει ότι ήταν στην Ηλεία που καλύπτει χασισοκαλλιεργητές, καλύπτει παράνομες (χωρίς άδεια) οικοδομές) κ.λπ, κ.λπ.
Να τον ξαναψυφίσετε ρε ε ε ε εε
Αλλά τέτοιοι που είστε (Ηλειώτες) τέτοιοι άρχοντες σας αξίξουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ