ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Μονή... ατασθαλιών στη Μεσσηνία


Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 11.5.2010


Τις μη νόμιμες ενέργειες που κρύβονται πίσω από τους τοίχους της Μονής Καλογραιών στη Μεσσηνία ερευνούν ειδικοί οικονομικοί ελεγκτές με εντολή του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομου.
Ομως η άρνηση των μοναχών να δώσουν στοιχεία στους ελεγκτές, που τις τελευταίες ημέρες διενεργούν οικονομικό έλεγχο, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Χρυσοστόμου αλλά και την προσωπική του παρέμβαση ώστε να συνεχιστεί ο έλεγχος.

«Το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου στη Μονή Καλογραιών θα σταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα» δήλωσε κατηγορηματικά στα τοπικά ΜΜΕ ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος για τον έλεγχο που γίνεται αυτές τις μέρες στη μονή και τόνισε ότι το πόρισμα των εκκλησιαστικών ανακρίσεων (από την απόφασή του για την ακοινωνησία των μοναχών) θα δοθεί στη δημοσιότητα και θα τηρηθεί επακριβώς ό,τι ορίζεται από τον ανακριτή. Ο κ. Χρυσόστομος επέκρινε τις μοναχές και τα πρόσωπα εκτός μονής και κάλεσε «όλους αυτούς τους επώνυμους και ανώνυμους που αναμειγνύονται στα εσωτερικά της ιεράς μονής (Καλογραιών) και υποκινούν μερίδα μοναχών, ώστε να ενεργούν με τον συγκεκριμένο αντικανονικό και αντιεκκλησιολογικό τρόπο, θεωρώντας την ιερά μονή ως ιδιωτικό κτήμα και τσιφλίκι του πατέρα τους, να σταματήσουν, διότι δεν είναι συμφέρον ούτε για τις μοναχές ούτε για την ιστορία της μονής οι ενέργειές τους αυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ