ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ... ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ !



ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ "ΜΑΥΡΑ" ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ! 
 
Ποιο κτήριο…Ποιο φάντασμα … Ποιο Ανόβερο…Ποια λαμόγια…

Στην Ηλεία της κάθε είδους αρπαχτής και των πάσης φύσεως εργολάβων, οι κουμανταδόροι των τοπικών ΜΜΕ  και τα κακοπληρωμένα …παπαγαλάκια του , οι δήθεν ρεπόρτερ της συμφοράς και των δελτίων Τύπου, αποφάσισαν ότι δεν αποτελεί για τους Ηλείους πολίτες είδηση το καραμπινάτο σκάνδαλο της αγοράς του κτηρίου του Ανόβερο …που δημοσίευσε χθες η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» :
Το σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να το δείτε  εδώ :

Στην Ηλεία οι κουμανταδόροι τον τοπικών ΜΜΕ , αποφάσισαν ότι οι πολίτες δεν πρέπει να γνωρίζουν τίποτα γιατί πλήρωσαν και πληρώνουν μέχρι σήμερα με 1.000.000 ευρώ , ένα κτήριο «φάντασμα» που αγοράστηκε με την  διαδικασία του κατεπείγοντος από την νομαρχιακή αυτοδιοίκηση το 2000 ! και σήμερα   σαπίζει στις αποθήκες του ΑΣΟ στην Αμαλιάδα  

Οι πολίτες της Ηλείας αντίθετα , πρέπει να μάθουν ειδήσεις όπως :
την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου …το τζόκερ που έπεσε στα Καλάβρυτα…τα νέα φανάρια που μπήκαν στο κέντρο του Πύργου…Την αγορά οικοπέδου στο Τ.Δ Σοπίου…τις συμβουλές του τοπικού μητροπολίτη και την επιστολή 150 κατοίκων της Ζαχάρως που ζητούν  να διέλθει η Ολύμπια Οδός μέσα από το Οικοσύστημα του Καϊάφα !

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα υπόγεια κυκλώματα και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα , επιβάλλουν την σιωπή και κρύβουν από τους πολίτες σημαντικές ειδήσεις που αφορούν τον τόπο τους.

Οι κουμανταδόροι… των τοπικών ΜΜΕ το ίδιο έπραξαν και πριν από μερικά χρόνια  με την παλιά υπόθεση των επίορκων μπάτσων του Πύργου και της Αμαλιάδας που πωλούσαν – όπως είχε αποκαλύψει και τότε η «Ελευθεροτυπία» - χασίς και καταδικάστηκαν αμετάκλητα σε πολυετείς καθείρξεις.

Το ίδιο έπραξαν και με την περίπτωση του κουμπουροφόρου πρώην δημάρχου της Ζαχάρως που τέθηκε σε αργία …μετά την αποκάλυψη της παράνομης δραστηριότητάς του και πάλι από την «Ελευθεροτυπία».

Τα ίδια πράττουν και τώρα…επιθυμώντας προφανώς να μη δυσαρεστήσουν κανέναν ενόψει προεκλογικής περιόδου όπου πολλά από τα γνωστά ….λαμόγια που εμπλέκονται σε διάφορες βρόμικες ιστορίες , έχουν θέσει  ή πρόκειται να θέσουν υποψηφιότητα για συνεχίσουν τις αρπαχτές τους . Το μαύρο χρήμα από τις παρουσιάσεις τους είναι σε ζεστά μετρητά ...

Οι πολίτες της Ηλείας ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους και ας πράξουν ανάλογα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ