ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΠΑΠΑΔΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΑΓΟ...ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ !



ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΑΓΟΥΣ !


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 30.8.2010

Κωμικοτραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν προχθές τη νύχτα σε δύσβατη περιοχή της Κρυόβρυσης Αρχαίας Ολυμπίας, όταν ύστερα από μπλόκο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν εντός δασικής έκτασης, δύο παπάδες που κυνηγούσαν παράνομα λαγούς!

Κάποιοι από τους θηροφύλακες αρχικά νόμισαν ότι ονειρεύονταν και κάποιοι άλλοι ότι έβλεπαν νεράιδες, καθώς από την καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου που είχαν εντοπίσει να κινείται ύποπτα στη περιοχή, έβλεπαν να ανεμίζουν ράσα από μια μαυροφορεμένη φιγούρα που κρατούσε όπλο.

Οταν συνήλθαν από την έκπληξη και ακινητοποίησαν το όχημα, βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα. Δύο παπάδες, 63 και 38 ετών, με συγγενική σχέση μεταξύ τους, χωρίς να φέρουν καμιά απολύτως αντίσταση παραδέχτηκαν ότι κυνηγούσαν λαγούς στην περιοχή. Η περαιτέρω έρευνα των θηροφυλάκων έφερε στην επιφάνεια νέες απίστευτες εκπλήξεις, καθώς διαπιστώθηκε ότι το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο παπάδες δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας, οι ίδιοι δεν είχαν κυνηγετική άδεια θεωρημένη, ενώ το όπλο που είχαν στην κατοχή τους δεν ήταν δικό τους.
Οπως είπαν στους θηροφύλακες, τις πινακίδες του αγροτικού στο οποίο επέβαιναν τις είχαν φυλάξει στο σπίτι τους γιατί τους έπεσαν κατά τη διαδρομή... ενώ το κυνηγετικό όπλο που κατείχαν ανήκε σε συγγενικό τους πρόσωπο. 

Οι ρασοφόροι λαθροκυνηγοί, με καταγωγή ο ένας από την Ηλεία και ο άλλος από την Πάτρα, οδηγήθηκαν από τους θηροφύλακες στο Αστυνομικό Τμήμα της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου παρέμειναν όλη τη νύχτα και χθες το πρωί οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, όπου με εισαγγελική εντολή διατάχθηκε η διενέργεια περαιτέρω ανάκρισης. Οι δύο ιερείς, μετά τη σύλληψή τους αναμένεται να παραπεμφθούν και στο μητροπολιτικό συμβούλιο της περιοχής τους και να τιμωρηθούν για την παραβατική τους συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ