ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ



ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ = ΦΑΣΙΣΜΟΣ 
 
Για τους εκδότες της Ηλείας αλλά και για κάποια αυτοδιαφημιζόμενα ως «ελεύθερα ενημερωτικά blogs» του νομού και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  η είδηση που δημοσίευσε χθες αφιερώνοντας μια ολόκληρη σελίδα η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία»  δεν ήταν …είδηση. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ :
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=22/09/2010&id=205586

Το τοπικό εκδοτικό κατεστημένο και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι αποφάσισαν ότι το θέμα με το  οικονομικό σκάνδαλο ύψους 865.748, 93 ευρώ σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου που  κατηγορούνται από τις δικαστικές Αρχές της Ηλείας ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ  δεκατέσσερα συνολικά άτομα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ ! ΚΑΙ ΘΑΦΤΗΚΕ!  

Η είδηση  ότι ανάμεσά στους κατηγορουμένους που κλήθηκαν να απολογηθούν σε βαθμό κακουργήματος ήταν  ο νομάρχης Ηλείας, ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος της Ζαχάρως, πέντε ιδιοκτήτες καντινών, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολεοδομίας Ηλείας, ο προϊστάμενος της Πολεοδομίας Ζαχάρως, ένας υπάλληλος της Πολεοδομίας Ζαχάρως, που έχει διατελέσει και αντιδήμαρχος της πόλης, και τρεις υπηρεσιακοί παράγοντες-μέλη της Επιτροπής Εκδίκασης Ενστάσεων Αυθαιρέτων- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ .  

ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ .

ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΕΊΝΑΙ Η «ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ» ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΧΑΙΝΩΝ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ  ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΑΣΤΡΟΥ . ΚΥΛΛΗΝΗΣ :  (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ – ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ !).

ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΗ ! ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΖΩΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΑΓΚΑ !

Μόνο στα φασιστικά καθεστώτα ο Τύπος λογοκρίνεται και φιλτράρονται οι ειδήσεις από διάφορους παράγοντες που δεν επιθυμούν να μαθαίνουν οι πολίτες την αλήθεια.

ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ