ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ BLOGGER ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Λευκορώσος blogger βρέθηκε κρεμασμένος

Κρεμασμένος βρέθηκε στο σπίτι του, στο Μίνσκ, γνωστός ακτιβιστής blooger ο οποίος ασκούσε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της Λευκορωσίας μέσα από την ενημερωτική ιστοσελίδα του charter97.
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εισαγγελέα, ο 36χρονος Ολεγκ Μπεμπένιν αυτοκτόνησε καθώς δεν βρέθηκαν σημάδια τραυματισμού από πάλη. Από την πλευρά τους, συνεργάτες του ακτιβιστής, πατέρας δύο παιδιών, δεν είχε κανένα λόγο να θέσει τέρμα στη ζωή του και δεν έχει αφήσει καμιά επιστολή ή σημείωμα με το οποίο να εξηγεί την πράξη του. 
Η κυβέρνηση της Λευκορωσίας έχει κατηγορηθεί, από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ακτιβιστές, για λογοκρισία και βίαιο κλείσιμο ανεξάρτητων και αντιπολιτευόμενων μέσων ενημέρωσης και ιστοσελίδων που ασκούν κριτική στην πολιτική του προέδρου της χώρας, Αλεξάντερ Λουκασένκο.
 
www.enet.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ