ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΤΖΑΒΑΡΑ ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG !!!

O ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ, ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ…

ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ BLOG ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΚΟΥ. 

ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΖΑΒΑΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 9.9.2010

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=09/09/2010&id=200970

 Υποχρεώσεις

Εξώδικο έξι (!) σελίδων μάς έστειλε χθες, με δικαστικό επιμελητή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας, διαμαρτυρόμενος για το σχόλιο που κάναμε στις 26/08/2010 και αφορούσε την πικρία των Ηλείων για την απουσία του ιδίου και τριών ακόμα βουλευτών της περιοχής, από το μνημόσυνο για τα θύματα της φωτιάς στη μαρτυρική Αρτέμιδα, στις 24 Αυγούστου.
Οπως αναφέρει, εκείνο το πρωί αναγκάστηκε να μεταβεί στην Αθήνα, εκτελώντας τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα (Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens και συμμετοχή στη συζήτηση σχεδίου νόμου).
«Η απουσία μου δεν οφείλεται στο γεγονός ότι βρισκόμουν σε θερινές διακοπές ή σε έλλειψη ευαισθησίας εκ μέρους μου, αλλά στις προαναφερόμενες ανειλημμένες κοινοβουλευτικές μου υποχρεώσεις», καταλήγει.
Ενα απλό τηλεφώνημα στην «Ε» και όχι ένα εκφοβιστικό εξώδικο, ύστερα από 12 ημέρες, θα αρκούσε για να δώσει τις εξηγήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ