ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΖΑΧΑΡΩ: ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ !


Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 25.9.2010


Δεν έχουν τέλος οι ιστορίες με τις... αμαρτωλές καντίνες στο αυτόνομο «κρατίδιο» της Ζαχάρως Ηλείας.


Ο δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος Ο δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος Σε φυλάκιση έξι μηνών και πρόστιμο 1.000 ευρώ καταδικάστηκαν προχθές από το Τριμελές Εφετείο Πατρών ο τεθείς σε αργία δήμαρχος της Ζαχάρως, Πανταζής Χρονόπουλος και ο αντιδήμαρχος της πόλης Σπυρίδων Μπηλιώνης για παρανομίες που διέπραξαν πριν από μερικά χρόνια στην πανέμορφη παραλία των Σχίνων και αποτέλεσμα των οποίων ήταν η υποβάθμιση του περιβάλλοντος.


Με βάση το κατηγορητήριο, οι δύο αιρετοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προέβησαν σε διάνοιξη παραλιακού δρόμου μεγάλου πλάτους και σημαντικού μήκους από το τουριστικό περίπτερο των Σχίνων έως το τουριστικό περίπτερο που εκμεταλλεύεται ο «Α.Σ. Ολυμπιακός Ζαχάρως».


Δήμαρχος και αντιδήμαρχος κατηγορούνται ότι τοποθέτησαν κολόνες ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή και δημιούργησαν τέσσερα αναψυκτήρια με κατασκευές μόνιμου χαρακτήρα. Κατηγορούνται επίσης για παρεμβάσεις στην κοίτη του χειμάρρου Ακίδα μέχρι τις εκβολές του στη θάλασσα (αμμοχαλικοληψία και διευθέτηση) και κοπή δένδρων παρά τον Ακίδα για τη δημιουργία χώρων στάθμευσης!


Οπως επισημαίνεται στο κατηγορητήριο, από τις πράξεις των δύο αιρετών προκλήθηκε καταστροφή μεγάλου τμήματος αμμοθινών, καταστροφή της τοπικής χλωρίδας και διατάραξη της πανίδας, αισθητή αλλοίωση του περιβάλλοντος και ασύμβατες κατασκευές με την ιδιαίτερη αισθητική του τοπίου.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις 8 Μαρτίου 2007 η υπόθεση εισήχθη για να εκδικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας, το οποίο όμως δήλωσε αναρμόδιο λόγω της ιδιότητας των κατηγορουμένων και παρέπεμψε την υπόθεση στο Τριμελές Εφετείο της Πάτρας, όπου και εκδικάστηκε προχθές.*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ