ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Ιδρυτική Διακήρυξη

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 7/11/2010 αποτελούν μια πρόκληση για κάθε ενεργό πολίτη. Σε όλους δίνεται η ευκαιρία μιας αποτίμησης για το παρελθόν και μιας πρότασης για το μέλλον.

Το τοπίο της τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλάζει ριζικά με τον Καλλικράτη. Δεν είναι μόνο οι εντάσεις, οι πικρίες και οι απογοήτευση που άφησε πίσω της αυτή η αλλαγή. Βλέπουμε ,ακόμη χειρότερα, γύρω μας να ορθώνεται ξανά το χιλιομπαλωμένο σκηνικό που στήνουν κάθε φορά οι γνωστοί απολογητές του παλαιοκομματισμού, του παραγοντισμού και του στείρου τοπικισμού. 

Εν μέσω μάλιστα βαθιάς οικονομικής κρίσης που πλήττει τη Χώρα και το σύνολο της κοινωνίας, το σκηνικό αυτό δημιουργεί στους πολίτες αισθήματα απογοήτευσης και οργής, που τείνει να πάρει χαρακτήρα γενικευμένης αντίδρασης και αποχής από τα κοινά.

Είναι όμως η αποχή η πρέπουσα στάση; Ως πότε οι πολίτες θα παραμένουν απαθείς θεατές, όταν μάλιστα διακυβεύονται ύψιστα κοινά αγαθά, όπως η τοπική αυτοδιοίκηση, η κοινωνική συνοχή και συνύπαρξη, η ποιότητα ζωής και η βιώσιμη ανάπτυξη; Θα αφήσουμε αυτόν τον τόπο στο έλεος των κομματαρχών και των παραγόντων; Θα μένουμε αδιάφοροι μπροστά στη διαφθορά, την αδιαφάνεια, τις πελατειακές σχέσεις και τη λεηλασία του τόπου μας;

Ο νέος δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έχει φυσικό, οικονομικό και ανθρώπινο πλούτο και δυνατότητες ν΄ ανθίσει.
Γι αυτό πιστεύουμε ότι είναι καιρός να μιλήσει η κοινωνία των πολιτών. Να μιλήσουν οι πολίτες του νέου Δήμου, που από διαφορετικές σκοπιές ο καθένας υπηρετούν με ανιδιοτέλεια τα κοινά ,χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς τοπικισμούς.

Με την έγνοια αυτή και με αίσθημα ευθύνης για τη δημιουργική σύνθεση και ευημερία των κοινωνιών του νέου Δήμου μας, συγκροτούμε την ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και καλούμε όλους τους πολίτες του νέου Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης να συμμετάσχουν ενεργά.


ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ ,20/9/10 –ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΑΡΔΑΣ, ΩΡΑ 8,30ΜΜ
ΤΡΙΤΗ ,21/9/10- ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΕΧΑΙΝΩΝ, ΩΡΑ 8,30 ΜΜ
ΤΕΤΑΡΤΗ,22/9/10- ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ,ΩΡΑ 8,30 ΜΜ
ΠΕΜΠΤΗ,23/9/10-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΥΛΛΗΝΗΣ, ΩΡΑ 8,30 ΜΜ
====================================================
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Αμαξάς Αντώνης τηλ.6977656285
Αργυράκης Βαγγέλης, τηλ.6973663240
Καρδιανού-Παναγιωτοπούλου Αλέκα, τηλ.6934356001
Λαϊνάς Τάκης, τηλ.6977711063
Ψυχογιού Χλόη, τηλ.6932602409

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ