ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...


ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ... ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΑ Η ΣΙΩΠΗΛΑ...ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ...ΚΑΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.


Τίτλοι τέλους χθές μπήκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας, στο γνωστό σίριαλ της επί σειρά ετών προκλητικής παραβατικότητας του επανεκλεγέντα δημάρχου της Ζαχάρως Ηλείας, Πανταζή Χρονόπουλου. Το Γ΄ Τμήμα του ΣτΕ με την υπ, αριθμ. 3687/2010 απόφασή του, απέρριψε την 5910/12.7.2010 προσφυγή του πρώην δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου κρίνοντας αυτή ως αβάσιμη.

   Η συγκεκριμένη απόφαση, όπως αυτή ερμηνεύεται από νομικούς κύκλους, σημαίνει ότι ο κ. Χρονόπουλος δεν μπορεί να λάβει ξανά το αξίωμα του δημάρχου παρότι εξελέγη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές καθώς η σχετική νομοθεσία του στερεί για πάντα αυτό το δικαίωμα με βάση και τις τελεσίδικες καταδικαστικές αποφάσεις για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος .

ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ