ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΠΗΝ 

"To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων, με αφορμή τις νεφελώδεις συνθήκες υπό τις οποίες συνελήφθη ο  συνδικαλιστής Νίκος Σαριτζόγλου, έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό «Tele Time» στην Πάτρα – κατόπιν δήθεν τηλεφωνήματος δημοσιογράφου που τον καλούσε σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό- καλεί την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας να δώσει όλες τις αναγκαίες διευκρινίσεις ώστε να μην υπάρχουν σκιές γύρω από την υπόθεση και κυρίως να μην εγείρονται υπόνοιες εις βάρος συναδέλφων.

Η αυθαίρετη χρήση της δημοσιογραφικής ιδιότητας και ταυτόχρονα η μεθοδευμένη εμπλοκή του ονόματος ενός μέσου ενημέρωσης -το οποίο, ομοίως, και αποδεδειγμένα δεν είχε την παραμικρή ευθύνη- στη σύλληψη ενός πολίτη είναι πράξη καταδικαστέα την οποία καταγγέλλουμε στη κοινή γνώμη της Πάτρας. Ζητώντας ταυτόχρονα από τις αστυνομικές αρχές να δώσουν εξηγήσεις και να φωτίσουν κάθε πτυχή αυτής της υπόθεσης".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

3 χρονια λενε οτι προσπαθουσαν να τον βρουν οι αστυνομικοι,,οταν το σπιτι το τηλ και η δουλεια ηταν σε ολουσ γνωστα,,και τον συνελαβαν τωρα... γιατι?
επεδη δυαμαρτυρηθηκε που χανει την δουλεια του? η επειδη καποιοι εχουν ωφελος απο το κλεισιμο του λατομειου και θελησαν να κλεισουν το στομα του Νικου Σαριτζογλου?

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ