ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ ΔΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
Την Τρίτη 14 Δεκέμβρη, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας εκδικάζεται η υπόθεση που αφορά στις δολοφονικές επιθέσεις των μεγαλοκαλλιεργητών φράουλας και των μπράβων τους σε βάρος των στελεχών του ΚΚΕ(Χρήστου Γιάνναρου – γραμματέα της Ν.Ε. Ηλείας του ΚΚΕ, Κοσμά Αλεξίου και Σωτήρη Αναστασόπουλου-μέλη της Ν.Ε. Ηλείας του ΚΚΕ) το βράδυ του Σαββάτου 19 Απρίλη 2008 στη Νέα Μανωλάδα, σε προγραμματισμένη εξόρμηση που αφορούσε στις βάρβαρες συνθήκες εργασίας και αμοιβής των μεταναστών εργατών γης.

Το κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ για κοινή δράση Ελλήνων και ξένων εργατών γης ενόχλησε.  Ενόχλησε τους σύγχρονους καπιταλιστές αγρότες, φοβήθηκαν την απήχηση που είχε ο λόγος των κομμουνιστών στους μετανάστες, το σύνθημα του ΚΚΕ «Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι» , και οι μπράβοι τους ανέλαβαν δράση.

Ο σπόρος που έπεσε στα φραουλοχώραφα της Νέας Μανωλάδας σε εκείνο τον κύκλο των κινητοποιήσεων κάρπισε. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις του ΚΚΕ. Σήμερα 2 χρόνια μετά, οι μισθοί πείνας, η εξαθλίωση(σχετική και απόλυτη) αγκαλιάζει το σύνολο της εργατικής τάξης, τα φτωχά λαϊκά στρώματα της πόλης και του χωριού. 

Καλούμε τους εργατοϋπαλλήλους του νομού, τους φτωχομεσαίους αγρότες, τους επαγγελματοβιοτέχνες με την παρουσία τους την Τρίτη 14 Δεκέμβρη στις 10 π.μ. στα Δικαστήρια της Αμαλιάδας να απαιτήσουμε να καταδικαστούν αυτοί που τόλμησαν να σηκώσουν χέρι στα στελέχη του ΚΚΕ.
Διαβεβαιώνουμε ότι, όπως και τότε που δεν δειλιάσαμε , έτσι και σήμερα δε μας τρομάζουν το Δ.Ν.Τ.,  η Ε.Ε., η πλουτοκρατία και τα κόμματά της. Δε φοβόμαστε γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας.

Τους καλούμε να δώσουν  ηχηρή απάντηση και με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ , την Τετάρτη 15 Δεκέμβρη στην πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ