ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ  
 Απορριπτική ήταν πριν από λίγο η πρόταση του εισαγγελέα του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου Γεωργίου Παντελή,  στην αίτηση αναίρεσης του ευρισκόμενου σε αργία λόγω της παραβατικότητάς του δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου που εκδικάστηκε σήμερα με Νο 26.

Ο εισαγγελέας του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου κατά την διάρκεια εκδίκασης της υπόθεση πρότεινε την απόρριψη του αιτήματος του Πανταζή Χρονόπουλου .Αν το δικαστήριο υιοθετήσει την εισαγγελική πρόταση (θεωρείται σχεδόν βέβαιο) τότε ο κ. Χρονόπουλος με βάση της ισχύουσα νομοθεσία κηρύσσεται έκπτωτος …  


Το ζήτημα είχε να κάνει  με τις παράνομες  προσλήψεων στο ΚΕΠ Ζαχάρως και τον διορισμό ημετέρων.

Ο κ. Χρονόπουλος   καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό δύο φορές από το Πενταμελές Εφετείο Πατρών σε ποινές φυλάκισης οκτώ και δέκα μηνών για παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση, με τις 1163/28.6.2006 και 125/25.2.2010 δικαστικές αποφάσεις αντίστοιχα.

 Για την πρώτη απόφαση έκανε προσφυγή στο Αρειο Πάγο ο οποίος με την 1977/2008 απόφασή του την απέρριψε και επικύρωσε την ποινή της φυλάκισης των οχτώ μηνών.

Για την δεύτερη καταδικαστική απόφαση η προσφυγή του συζητήθηκε σήμερα με την απορριπτική πρόταση του εισαγγελέα . Η απόφαση αναμένεται σε δύο περίπου μήνες.


Υπενθυμίζεται ότι :

Η ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους με την  262/2010 γνωμοδότηση της  αποφάσισε ότι εκτός της τελεσίδικης καταδίκης του για παράβαση καθήκοντος ο Χρονόπουλος  ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο για τις παράνομες προσλήψεις που έκανε στο τοπικό ΚΕΠ.

Ετσι τέθηκε σε αργία «για πρόκληση οικονομικής ζημιάς στον δήμο, σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 εδάφιο β.α του άρθρου 146 του Ν. 3463/ 2006», όπως ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Χρονόπουλος καταθέτει την υπ.αριθμ. 5910/12.7.2010 προσφυγή στο ΣτΕ κατά της 16/7.7.2010 απόφασης του γενικού γραμματέα της Δυτικής Ελλάδας Τάσου Αποστολόπουλου που τον έθεσε σε αργία. 

Αρχικά το Τμήμα Αναστολών του ΣτΕ με την 761/1.9.2010 απόφασή απέρριψε  ως αβάσιμη την αίτηση του  για την αναστολή της τιμωρίας του με αργία, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο ΣτΕ.

Τελικά το Γ΄ Τμήμα του ΣτΕ με την υπ, αριθμ. 3687/2010 απόφασή του, απέρριψε οριστικά την προσφυγή του (5910/12.7.2010).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια υπηρχε λογικος ανθρωπος που περιμενε αλλη προταση? Δεν υπαρχει περιπτωση ο αρειος παγος αφου για την ιδια περιπτωση εχει αποφασισει αρνητικα για αυτον τωρα να αποφασισει θετικα. Οσο και αν λεει οτι ολα τα καταφερνει. και ολα τα κανει τωρα του μενει του κου αυτου το μπειμπιλινο για να μην του τρεχουν.Απορια εχω με τον φιλο τον ΒΑΡΟΥΞΗ που τον αθωωσε τον εστησε βασιλεα στο βασιλειο και ηθελε να βαλει και τους αλλους στο δικο τους φαγοποτι.

Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ είπε...

ΤΙ ΩΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!

Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΑΠΕΞΩ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ.ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑ Ο ΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ Ν.ΗΛΕΙΑΣ!!
ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ......

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ