ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Μαχαίρωσε, ύστερα από καβγά, 19χρονο Αγγλο τουρίστα


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=14/07/2011&id=293077

Θανάσιμη μαχαιριά στην καρδιά του τουρισμού της Ζακύνθου χαρακτηρίζονται από τους τοπικούς φορείς και τους ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων η χθεσινή δολοφονία με μαχαίρι ενός 19χρονου Αγγλου τουρίστα από έναν 21χρονο ταξιτζή και ο σοβαρός τραυματισμός ακόμη τεσσάρων τουριστών από τον ίδιο δράστη.
Το θλιβερό περιστατικό συνέβη χθες στις 3 το πρωί σε κεντρικό σημείο του Λαγανά έξω από φαστφουντάδικο όπου είχαν πάει για φαγητό μετά τη διασκέδασή τους δεκάδες τουρίστες και ντόπιοι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 19χρονος Βρετανός Ρόμπερτ Τζέιν Σεβάζ μαζί με τους τέσσερις φίλους του διαπληκτίστηκαν με δύο νεαρούς ταξιτζήδες, που εκείνη την ώρα ήταν σταθμευμένοι στον δρόμο στον Λαγανά καθώς οι τελευταίοι εξέλαβαν ότι τους ενοχλούσαν με λέιζερ.
Η παρεξήγηση εξελίχθηκε σε άγρια συμπλοκή πάνω στην οποία ο 21χρονος ταξιτζής έβγαλε ένα μαχαίρι και χτυπώντας δεξιά και αριστερά τραυμάτισε την παρέα των πέντε νεαρών Αγγλων τουριστών, εκ των οποίων τον έναν θανάσιμα καθώς το μαχαίρι τον έπληξε κατευθείαν στην καρδιά.
Ακολούθησε πανικός. Περίοικοι μετέφεραν αιμόφυρτους στο νοσοκομείο της Ζακύνθου τους τέσσερις τραυματίες ενώ ο δράστης με ακόμη έναν 25χρονο φίλο του εξαφανίστηκαν. Μερικές ώρες αργότερα έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και έρευνες εντοπίστηκε ο 21χρονος δράστης του φονικού στην ευρύτερη περιοχή του Λαγανά σε σπίτι συγγενή του. Μαζί του συνελήφθη και ο 25χρονος φερόμενος ως συνεργός του. Ο δράστης πέταξε το μαχαίρι του στη θάλασσα το οποίο και εντοπίστηκε χθες το πρωί ύστερα από έρευνες δυτών.
Η δολοφονία του νεαρού Αγγλου τουρίστα προκάλεσε αναστάτωση και προβληματισμό στο νησί. Χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης μαζί με τον μητροπολίτη Ζακύνθου επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο τους νεαρούς τραυματίες εκφράζοντας δημόσια την οδύνη και συντριβή εκ μέρους όλων των Ζακυνθινών πολιτών.
Για τον νεαρό δράστη και τον φερόμενο ως συνεργό του μίλησε στην «Ε» ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Ζακύνθου Νικόλαος Μαρίνος: «Είναι ένα καλό παιδί εργατικό που προέρχεται από μια καλή οικογένεια. Εργαζόταν στο ταξί του πατέρα του για να βγάλει το μεροκάματό του. Βρισκόταν σε άμυνα καθώς οι νεαροί τουρίστες μεθυσμένοι τούς έκαναν επίθεση. Είναι καταδικαστέα και θλιβερή η πράξη του και μας έχει προκαλέσει πόνο. Γράψτε όμως να το μάθει ο κόσμος ότι η Ζάκυνθος δεν είναι αυτό το αποτρόπαιο περιστατικό... Οι Ζακυνθινοί είναι ευγενικοί και φιλόξενοι άνθρωποι και είναι κρίμα αυτό το περιστατικό, που όλοι μας καταδικάζουμε, να δυσφημήσει το νησί...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ