ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ BLOG 
Ο ΗΛΕΙΟΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ...ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 
(Σ.Σ. ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ)   


"ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ….

Προφανώς δεν έχετε διαβάσει την τελευταία εβδομάδα προσεκτικά τοπικές εφημερίδες της Ηλείας.
Αν συνέβαινε αυτό, θα είχατε διαβάσει ότι υπήρξε ομόφωνη απόφαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης του ΠΑΣΟΚ, που έγινε στο Εργατικό Κέντρο στον Πύργο, η οποία εξουσιοδοτούσε τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, να ψηφίσουν θετικά, ώστε να αποτραπεί η χρεοκοπία της χώρας.
 
Ζούμε μέσα στην κοινωνία, γνωρίζουμε ακριβώς την διάσταση των προβλημάτων. Η παρουσία μας στην πολιτική σκηνή είναι συνδεδεμένη με κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες διαχρονικά. Έτσι και το περασμένο Σαββατοκύριακο είχα συνάντηση με αγρότες συνδικαλιστές για το πρόβλημα στην διάθεση του καρπουζιού, καθώς και με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πυργίων. Επίσης συμμετέχω σε όλες τις εκδηλώσεις στον Νομό. Οι πολίτες εκφράζουν τους προβληματισμούς και τις διαφωνίες τους επιδεικνύοντας δημοκρατική αγωγή.
 
Η επιχειρούμενη ‘τρομοκρατία’ εν ονόματι μιας θεωρητικής- εικονικής προοδευτικότητας, απέναντι στην θεσμοθετημένη έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας, που είναι οι βουλευτές, δεν θα περάσει. Ο λαός έχει παιδεία, έχει μνήμη, έχει κρίση. Οι αυτόκλητοι, συνολικά καταγγελόμενοι από το ελληνικό κοινοβούλιο και τα κόμματα ‘επαναστάτες’, προστάτες του λαού, είναι ελάχιστοι σε αριθμό αλλά και σε πολιτική βαρύτητα. Μόνο ο παραμορφωτικός φακός, λίγων συνοδοιπόρων, προσπαθεί να υπερμεγεθύνει το ελάχιστο σε μέγιστο.
 
Υπάρχει όμως και η πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα, ορατή δια γυμνού οφθαλμού. Βιώνουμε την μεγαλύτερη ματαπολεμική κρίση, την μεγαλύτερη ιστορικά αγωνία για το μέλλον της χώρας. Οι εκλεγμένοι – από χιλιάδες πολίτες ο καθένας – Βουλευτές, όλων των κομμάτων, δεν ζουν στον μικρόκοσμο της παρέας τους, ούτε στην ψευδαίσθηση της θεωρίας τους. Αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, θα κριθούν όποτε γίνουν εκλογές. Πάντως όσοι υιοθετούν πρακτικές βίας, όσοι προκαλούν, όσοι δεν τις καταδικάζουν, έχουν τεθεί στο περιθώριο από Έλληνες πολίτες. Ακόμα και σήμερα στις δημοσκοπήσεις, βλέπουν την πλάτη των ψηφοφόρων. Το γεγονός αυτό αφαιρεί το επιχείρημα από κάποιους ότι είναι λαϊκοί εντολείς.
 
Εντολέας του λαού είναι ο αιρετός, βάσει του Συντάγματος της χώρας, βάσει των αρχών της Δημοκρατίας.
Οι κοινωνικοί αγώνες είναι το οξυγόνο της Δημοκρατίας και της προόδου. Συλλογικοί αγώνες, με αρχές, με στόχους, με δημοκρατικό ήθος.
Σε συνέντευξη μου, προ τριών μηνών σε Αθηναϊκή ημερήσια εφημερίδα είχα τονίσει την ανάγκη να υπάρξει στην χώρα ένα ακηδεμόνευτο, πατριωτικό, προοδευτικό κίνημα.
 
Οι προσωπικές εκρήξεις, οι τραμπουκισμοί, η παραβατικότητα δεν συνιστούν πολιτική συμπεριφορά.
Οι συμπεριφορές αυτές αποδοκιμάζονται από τους δημοκράτες πολίτες ενώ λειτουργούν αποτρεπτικά για τη συνύπαρξη του κορμού της κοινωνίας με αυτές τις ασχήμιες. Έτσι έχουν περιοριστεί οι συγκεντρώσεις πολιτών, σχετικά με τον αρχικό αυθορμητισμό τους. Άρα πολιτικά κόμματα- συνολικά- και κοινωνία, καταδικάζουν αυτές τις πρακτικές. Μένουν κάποιοι να εγκωμιάζουν δημοσίως και χαιρέκακα τις βαρβαρότητες που εμπίπτουν ως τιμωρητέες στον κώδικα του κοινού ποινικού δικαίου. Συγχαρητήρια!!!"

ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

3 σχόλια:

απ' αλλού είπε...

Οταν τρωει γιαούρτια ένας βολευτής είναι επίθεση κατά της δημοκρατίας. Ενώ όταν ψεκάζονται με τόνους χημικά 100.000 διαδηλωτές είναι απλώς Τετάρτη...

Κύριε Νοδάρε,
είχε δίκιο ο ...Πανικόβλητος:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ GAY
ΠΡΕΖΟΝΙΑ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! :)

...που όμως ξέρουμε τι σημαίνει αξιοπρεπής βουλευτική παρουσία:
http://www.youtube.com/watch?v=mrXEsypoLjk&feature=related

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

απ' αλλού είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ ΠΡΟΧΤΕΣ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=38667

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ