ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ : ΟΙ ΚΑΚΟΙ (ΡΟΜΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ (ΜΠΑΛΑΜΟΙ)



ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΜΟΙ

" Ζητώ να εκδιωχθούν άμεσα οι ρομά που κατασκηνώνουν παράνομα, καταστρέφουν, μεθούν, ρυπαίνουν, επαιτούν και επιτίθενται απρόκλητα, από τον κόμβο εισόδου του Πύργου." - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ - 

Ο δήμαρχος του Πύργου με άρθρο του που δημοσιέυεται στο http://www.ilialive.gr κατηγορεί  για παραβατική συμπεριφορά μια ολόκληρη κοινωνική ομάδα Ελλήνων Ρομά και αφού τους χαρακτηρίζει περιθωριακούς ζητά να εκδιωχθούν από την περιοχή που κατασκηνώνουν παράνομα.

Κύριε δήμαρχε καταλαβαίνουμε τα όσα λέτε . Σε αρκετά πράγματα έχετε δίκιο, η κατάσταση σε διάφορες περιοχές έχει ξεφύγει ίσως , οι κάτοικοι έχουν δίκιο που φωνάζουν ,  αλλά...

Πότε καταγγείλατε δημόσια με την ίδια θέρμη , τα λαμόγια τους συμπολίτες σας που καταπάτησαν μέσα σε μια νύχτα ολόκληρες παραλιακές εκτάσεις του δημοσίου στον δήμο σας χτίζοντας πολυτελείς βίλες δίπλα στο κύμα ?  

Η μήπως εκείνοι δεν είναι παράνομοι επειδή φοράνε κοστούμια και όχι κουρέλια και μένουν σε πολυτελείς βίλες και όχι σε άθλιες  σκηνές ?

Αλήθεια ποιος υιοθετεί τις συνεχιζόμενες παρανομίες τους στους οικισμούς της ντροπής με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος , νερού,  τηλεφώνου, ασφαλτοστρωμένων δρόμων και αλλων διευκολύνσεων ?

Η μήπως η καταπατηση δημόσιας έκτασης κύριε δήμαρχε δεν αποτελεί  παραβατική συμπεριφορά?

Αλήθεια πότε επιχειρήσατε να προσεγγίσετε - εκτός από την προεκλογική περίοδο - αυτους τους ανθρώπους τους Ελληνες Ρομά και τις οικογένειές τους με αγάπη και ενδιαφέρον? 

Τους λέτε να φύγουν ...Και που θα πανε να μείνουν με τις οικογένειές τους? Εχετε μηπως κάνει την ανάλογη υποδομή γιά την διαμονή αυτων των ανθρώπων όπως προβλέπουν οι διεθνείς συμβάσεις ?  

Μη ξεχνάτε κύριε δήμαρχε ότι για την παραβατική συμπεριφορά κάποιας κοινωνικής ομάδας δεν ευθύνονται μόνο τα μέλη της ...αλλά και η νοοτροπία των γύρω από αυτή .    

Και μη ξεχνάτε επίσης ότι πολλοι από αυτους που σήμερα κατηγορείτε σας έχουν ψηφίσει και το κυριότερο ...
...οτι όλοι αυτοί είναι άνθρωποι και όχι ζώα η πολίτες δεύτερης η τρίτης κατηγορίας και έχουν τα ίδια δικαιώματαμε όλους μας .

Αν θέλετε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματα αυτών των ανθρώπων θα πρέπει να προγραμματίσετε συγκεκριμένες δράσεις και να υλοποιήσετε τα ειδικά προγράμματα που υπάρχουν γι αυτούς και όχι να τους χαρακτηρίζετε με υποτιμητικές εκφράσεις που δεν αρμόζουν στη θέση , το ύφος και το ήθος σας. 

Υπήρξατε κάποτε ένα φωτεινό σημείο γιά τους νέους και όλους μας ,  με τους αγώνες σας κατά της χούντας των συνταγματαρχών . Μην αμαυρώνετε αυτή την εικόνα σας με επιστολές και άρθρα μίσους που τον μοναδικό τους αποτέλεσμα θα είναι η βία , η καταστολή ...και το ξύπνημα του αβγού του φιδιού που όπως πολύ καλά γνωρίζετε ...επωάζεται  δυστυχώς  και στην περιοχή που ζούμε. - 


 


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οσο ειστε ελληνες εσεις οι βρωμοσυριζαιοι τοσο ειναι και οι ρομα.η ωρα σας σιμωνει.θα φυγουν ολοι απο την ελλαδα μαζι με εσας.αντε να δουμε αν θα σας δωσουν ασυλο στην τουρκια βρωμοσκυλα ανθελληνες φονιαδες ελληνων

ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ είπε...

Ψυχραιμια :))) Σε μια Δημοκρατια χωράνε ολοι. Ακομα και εκείνοι που εκφραζονται φασιστικα και χυδαία οπως εσυ ανωνυμε(η) φιλε(η). ;)

Sotiris Sotiropoulos είπε...

Αγαπητέ Μάκη
Τέτοια γλώσσα του κουκουλοφόρου ανώνυμου δεν νομίζω ότι μπορει να έχει και ο χειρότερος ρομά...
Αλήθεια τέτοιοι υπάνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας; Και μάλιστα χωρίς να τους γνωρίζουμε;
Λυπάμαι φίλε Μάκη, αλλα δεν συμφωνώ να δημοσιεύεις τέτοια θλιβερά λόγια, δήθεν για την ελευθερία έκφρασης γνώμης... Στη Δημοκρατία δεν χωράνε τέτοια ανθρωποειδή, όχι.
Τώρα, καλά τα ψέλνεις στον Δ´ημαρχο. Το παρελθόν δεν γίνεται κολυμβήθρα του Σιλωάμ για
κανένα μας. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα....
Σωτ Σωτ

ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ είπε...

Σωτηρη μου ο καθενας που μπαινει εδω μεσα διαβαζει και κρινει...

Sotiris Sotiropoulos είπε...

Μάκη φίλε και μεγαλόκαρδε
στο χωριό μου λένε "ντράπου, ντράπου η νύφη, βρέθη γκαστρωμμένη!..."
Με εκτίμηση πάντα
Σωτήρης

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΕΕΕΕΕΕΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ