ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2007

ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ CIA ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ


Ερευνα για air-CIA στην Κεφαλονιά
Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
Ερευνα σε βάθος για τον ρόλο και τον σκοπό που είχε το μυστηριώδες αεροσκάφος, που λέγεται ότι είναι της CIA με τον διακριτικό αριθμό Ν90ΑΜ που προσγειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο στο αεροδρόμιο του Αργοστολίου, ζητά με χθεσινό έγγραφό του ο νομάρχης της Κεφαλονιάς Διονύσης Γεωργάτος, από την Εισαγγελέα Κεφαλονιάς και Ιθάκης Βασιλική Αργύρη.
Για την προσγείωση του συγκεκριμένου αεροσκάφους δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία και κανείς δεν μπορεί να το διαψεύσει καθώς μετά από σχετική έρευνα της «Ε» χθες στο Διαδίκτυο, βρέθηκε ότι αυτό είχε φωτογραφηθεί συμπτωματικά από ιδιώτη και μάλιστα η σχετική φωτογραφία βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.11aviation.com/gr_PhotosLarge.php?fun=enlarge&PhotoID=214 Στην ιστοσελίδα αναφέρονται και τα στοιχεία του αεροσκάφους που είναι: Airline: Time Works Leasing Date: 12/8/2006 Registration: Ν90ΑΜ Aircraft Type: Gulfstream G-V Location: Kefalonia, Greece (LGKF/EFL).

Το αεροσκάφος με τα διακριτικά Ν90ΑΜ στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, πέρυσι τον ΑύγουστοΟ νομάρχης«Επειδή ως νομάρχης δεν δέχομαι ο νομός μας να γίνεται βάση για τα οποιαδήποτε παιχνίδια της εξωτερικής πολιτικής άλλων κρατών και επειδή δεν δέχομαι ο νομός μας να συμμετάσχει καθ' οιονδήποτε τρόπο στη λαγνεία για την τρομοκρατία που θέλουν να καλλιεργήσουν τα τελευταία χρόνια ξένα κράτη, με αποτέλεσμα τον περιορισμό των δημοκρατικών μας ελευθεριών, παρακαλώ για τα ακόλουθα»:«Προσγειώθηκε ναι ή όχι το αναφερόμενο ή άλλο αεροσκάφος με άλλα διακριτικά τη συγκεκριμένη ημερομηνία στον αερολιμένα Κεφαλληνίας; Καταγράφηκε ή όχι η συγκεκριμένη πτήση; Εάν πραγματοποιήθηκε η πτήση, ποιας εταιρείας ήταν, από πού προερχόταν, ποιος ο προορισμός του και ποιους μετέφερε. Εχουν πραγματοποιηθεί άλλες πτήσεις στο αεροδρόμιό μας άλλες ημερομηνίες παρόμοιες με την προαναφερόμενη; Γιατί αποσιωπήθηκε το γεγονός και ποιοι Δημόσιοι Λειτουργοί είναι υπεύθυνοι;» - αναφέρει στην επιστολή του (βρίσκεται στη διάθεση της «Ε») ο κ. Γεωργάτος. Αφορμή της αντίδρασης και του σχετικού θορύβου, υπήρξε το πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού «Πολιτικά Θέματα» μέσα στο οποίο γινόταν λεπτομερής αναφορά για τον ρόλο αλλά και για τα σκοτεινά δρομολόγια του συγκεκριμένου αεροσκάφους των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, το οποίο με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν προσγειώθηκε στις 12 Αυγούστου 2006 στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.«Υπερβολικά»«Ολα αυτά είναι υπερβολικά και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι ασχολούνται με αυτά τα ζητήματα τα οποία είναι ανακριβή. Την επίμαχη περίοδο απ' ό,τι θυμάμαι προσγειώθηκε στο νησί μας ένα αμερικανικό αεροσκάφος το οποίο όμως δεν μετάφερε κρατούμενους υπόπτους για τρομοκρατία ούτε πράκτορες της CIA. Μετέφερε απλώς έναν Αμερικανό μεγαλοεπιχειρηματία με τη σύζυγό του, οι οποίοι έμειναν μάλιστα στο νησί για κάποιες ημέρες και μετά αποχώρησαν. Για όλα αυτά υπάρχουν και στοιχεία», δήλωσε στην «Ε» από την πλευρά του ο αερολιμενάρχης Κεφαλονιάς Γιώργος Πιρπιλής.
nodaros@enet.gr
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 29/06/2007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ